COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST 24 - 32 uur

Tezet – The Surprise Company uit Duiven verrast al meer dan 20 jaar bedrijven met originele en vernieuwende seizoenpakketten (Sint-, Kerst- en Paas- en Zomerpakketten) en relatiegeschenken. Waardering voor je medewerkers/relaties is enorm belangrijk en we zijn er trots op dat we dit met onze producten kunnen doorgeven aan al onze klanten. Onze klanten & medewerkers zijn voor ons enorm waardevol. Daar zetten we ons iedere dag weer voor de volle 100% voor in. Ook vinden we het belangrijk om maatschappelijk waardevol te zijn, lokaal en nationaal.
We gaan ons verkoop team uitbreiden! Daarvoor zijn we per september/oktober op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en ervaren

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST 24 - 32 uur

HOE ZIET JE DAG ERUIT?
Rond 8.15 uur kom je het pand binnen en begin je de dag met een kopje koffie of thee. Nog voordat je computer opgestart is, gaat de telefoon al, een van onze klanten vraagt een mooie offerte aan, dat is super.

Na het bijkletsen en opstarten gaat het verkoop team de dag doornemen wat er vandaag te doen is en gaan jullie aan de slag. De offerte aanvraag die je telefonisch kreeg, pak je meteen op. Er zijn vragen over het calculeren van een aanvraag voor relatiegeschenken, je adviseert je collega zodat de offerte er tip-top uit kan laten zien voor onze klant.

De tijd vliegt en inmiddels is het alweer 10.15 uur, tijd voor een kopje koffie/thee en bijkletsen in onze gezellige kantine. Dat er ook gelachen wordt vinden we heel belangrijk!

Vervolgens ga je aan de slag met het voorbereiden van de meeting die het verkoopteam met het marketing team heeft die ochtend. Samen met je collega’s hebben jullie voldoende input. Leuk, we brainstormen over mooie, nieuwe mogelijkheden voor Tezet.
Om 12.30 uur eten we gezamenlijk onze lunch, binnen in de kantine. Samen eten is toch gezelliger! Sommige maken een wandeling in de omgeving om zo weer fris de middag te kunnen starten.

Er is een grote order binnen gekomen die vandaag nog weg moet, we helpen allemaal mee, gaat het lukken? Yes samen redden we het!
Om 14.45 uur houden we nog een korte pauze, om vervolgens nog de laatste orders van die dag in te voeren in ons klantsysteem. De mailbox zit weer goed gevuld met orders en een mooie offerte aanvragen, top de nieuwe collectie loopt goed! Je ziet kansen en pakt die meteen op. Ook de telefoon gaat vanmiddag voortdurend, vragen worden beantwoord en onduidelijkheden opgelost. Hier krijg je energie van.

Aan het einde van de dag bereid je vast de dag van morgen voor, morgen weer een gezellig, drukke dag. Het verkoopkantoor ziet er weer netjes uit, klaar om morgen weer vol enthousiasme te kunnen starten.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatieven
 • Een informele, gezellige en leerzame werkomgeving
 • Werken voor bijzondere klanten
 • Een super gezellig team

WAT MOGEN WE VAN JOU VERWACHTEN
 • Het is je natuur om de klant (B2B) in alle facetten van het bedrijfsproces centraal te stellen.
 • Het continue verbeteren van dat verkoopproces heeft je interesse.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een verkoopfunctie (binnendienst), je bent iemand met een passie voor verkoop en werkt gestructureerd (ervaring in relatiegeschenken en/of geschenkpakketten is een pré).
 • Belangrijk is verder dat je een aanpakker bent, commercieel denkt, kansen creëert en handelt.
 • Het oppakken van de telefoon vind je geen probleem.
 • Je bent enthousiast & humor wordt door iedereen op prijs gesteld.
 • Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je denkt logisch na.
 • Je hebt de juiste balans tussen doelgericht en mensgericht. Zie je een commerciele kans, dan laat je hem niet “lopen”.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en heb je geen 9 tot 5-mentaliteit.
 • In onze drukke periodes (seizoenen) ben je in de gelegenheid om extra uren te werken (in overleg)
 • Je deinst er niet voor terug om de verantwoordelijkheid te nemen, maar bovenal een echte teamplayer.
 • Je hebt veel ervaring met Microsoft Office.
Solliciteren: stuur je motivatie en CV naar: management@tezet.nl

Wij laten je zo spoedig mogelijk iets weten en zullen de sollicitatieprocedure opstarten vanaf half augustus.