Kies voor een duurzaam Sintpakket of Kerstpakket bij Tezet
Bedrijven zijn steeds meer bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en meewerken aan een duurzame wereld. Bij Tezet heb je de mogelijkheid om tegelijkertijd te verrassen én bij te dragen aan duurzaamheid. Dit gebeurt op verschillende directe en indirecte manieren.


Fairtrade chocolade
De chocolade die Tezet gebruikt is Fairtrade en UTZ CERTIFIED. UTZ CERTIFIED is een keurmerk voor eerlijke handel. Naast chocolade vind je het ook voor koffie, thee en hazelnoten. De boeren waarvan de producten afkomstig zijn, hebben oog voor mens en milieu. Zo gebruiken ze minder bestrijdingsmiddelen en garanderen ze goede werkomstandigheden voor hun arbeiders.


Verpakkingen van duurzaam papier
We streven naar duurzame verpakkingen voor onze producten. Ons papier heeft het FSC keurmerk dat staat voor het behoud van bossen. Het papier wordt gemaakt van hout en is dus milieuvriendelijk en gemaakt van een hernieuwbare grondstoffen. FSC zet zich in voor het verantwoord omgaan met onze bossen, zodat we eeuwig hout en papier kunnen blijven gebruiken. Tezet staat achter dit doel en gebruikt papier met het FSC keurmerk.


Elektrische Tezet auto en zonnepanelen
Sinds kort rijdt er een 100% elektrische auto van Tezet rond. Hier zijn we trots op want we streven naar het verminderen van onze uitstoot. Zo worden we als bedrijf energie neutraler. Daarnaast hebben we 142 zonnepanelen op ons dak laten plaatsen. Dit is pas de eerste stap op weg naar een volledig energieneutraal pand in de toekomst.
Er zijn een groot aantal factoren waarmee we de producten van Tezet je Sint- en Kerstpakket duurzaam maken. Zo draag je tegelijkertijd bij aan een duurzame wereld en blije medewerkers of klanten.

Team Tezet - The Surprise Company