PRODUCTIELEIDER 40 uur

Tezet - The Surprise Company uit Duiven verrast al ruim 20 jaar bedrijven met originele en vernieuwende seizoenspakketten. Waardering voor medewerkers is enorm belangrijk en we zijn er trots op dat we dit met onze producten kunnen doorgeven aan al onze klanten. Onze klanten maar ook onze eigen medewerkers zijn enorm waardevol. Daar zetten we ons iedere dag weer voor de volle 100%  voor in. Ook vinden we het belangrijk om maatschappelijk waardevol te zijn, lokaal en nationaal. Neem gerust een kijkje op onze website om een indruk te krijgen waar Tezet – The Surprise Company voor staat en wat voor mooie pakketten we kunnen produceren.
 
We gaan ons productie team uitbreiden! Daarvoor zijn we per direct op zoek naar een sociale en enthousiaste
 
PRODUCTIELEIDER 40 uur
 
HOE ZIET JE DAG ERUIT?
 
Rond 8 uur kom je het pand binnen en begin je de dag met een goede kop koffie of thee. Er komt een leverancier vroeger dan verwacht goederen leveren, je helpt de chauffeur, zodat hij weer verder kan. Na het opstarten ga je gelijk met je collega’s de dag doornemen wat er vandaag te doen is.

Daarna ga je samen met onze groep gemotiveerde productiemedewerkers aan de slag. Er zijn vragen over het inpakken van de pakketten, je helpt en adviseert meteen zodat alle pakketten er als een verrassing uit zien voor onze klanten.

De tijd vliegt en inmiddels is het alweer 10.15 uur, tijd voor een kopje koffie/thee en bijkletsen in onze gezellige kantine.  Dat er ook gelachen wordt vinden we heel belangrijk!
Vervolgens ga je aan de slag met het voorbereiden van de volgende te produceren orders, je zorgt ervoor dat de medewerkers de juiste instructie krijgen, verwerkt de inkomende goederen en helpt daar waar nodig.
Om 12.30 uur eten we gezamenlijk onze lunch. Samen eten is toch gezelliger! Sommige maken een wandeling in de omgeving om zo weer fris de middag te kunnen starten.
Er is een grote order binnen gekomen die vandaag nog weg moet, we helpen allemaal mee, gaat het lukken? Yes samen redden we het!
Om 14.45 uur houden we nog een korte pauze, om vervolgens nog de laatste orders van die dag te kunnen verwerken. Je springt bij op de afdeling expeditie, om alle geproduceerde orders klaar te maken voor onze vervoerder.
Aan het einde van de dag bereid je vast de dag van morgen voor en check je bij de verkoop of er nog spoedorders zijn binnen gekomen. Daarna verwerk je de geproduceerde totalen en maak je de analyses. De productiehal ziet er weer netjes uit, klaar om morgen weer vol enthousiasme te kunnen starten.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN
 • Ruimte voor eigen initiatieven & ontwikkeling
 • Een informele, gezellige en leerzame werkomgeving
 • Werken voor bijzondere klanten
 • Een gezellig team van circa 40 collega’s
 
WAT MOGEN WIJ VAN JOU VERWACHTEN
 •  Het zit in je natuur om in alle facetten van het bedrijfsproces de klant centraal te stellen.
 • Het continue verbeteren van dat bedrijfsproces heeft je interesse. Nog beter: je hebt er ervaring mee.
 • Belangrijk is verder dat je een aanpakker bent die graag de handen uit de mouwen steekt. Want naast bewaken, coördineren en leiding geven, is meedraaien met het team een belangrijk onderdeel van je functie.
 • Humor wordt door iedereen op prijs gesteld.
 • Als productieleider ben je een voorbeeld voor de mensen in je team; je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
 • Je hebt de juiste balans tussen doelgericht en mensgericht.
 • Je bent analytisch sterk en beschikt over een helikopterview.
 • Je hebt goede kennis van Word en Excel
 • Je bent je stressbestendig en heb je geen 9 tot 5-mentaliteit.