Acties

Gedurende het jaar hebben we vele goede acties zoals kortingscodes, een gratis artikel en meer. Wil je geen actie missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk onze logo gifts

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier:

Naar contactformulier
Of vind je antwoord op onze klantenservice pagina.

Waardering: Uitstekend!

Lees de meer dan 2.200 beoordelingen en zie hoe onze klanten ons waarderen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Aanmelden mislukt, probeer het later nog een keer!

Tezet acties & kortingscodes

Via deze pagina blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en kortingscodes. Zo mis je niks van elke nieuwe gave Tezet actie. Elk seizoen weer bedenken wij leuke aanbiedingen waardoor jij je personeel en relaties extra voordelig kunt verrassen. Waardering hoeft niet duur te zijn, het is juist de kracht van het onverwachte. Je kunt bij ons voor elk seizoen en voor elk budget een verrassingspakket uitkiezen.

Logo op je pakket?

Veel bedrijven en ondernemingen, klein of groot, laten hun geschenk vaak voorzien van logo. We zien het ook vaak terug in de horeca, bij scholen, sportverenigingen en de personeelsvereniging. Wil jij je geschenk ook voorzien van logo? Of je verrassingspakket voorzien van een leuke tekst?

 

Bestel dan nu bij de enige echte specialist van verrassingspakketten! Groothandel en leverancier Tezet drukt & print in haar eigen studio je gedicht, logo en tekst op het gekozen verrassingspakket. Wij helpen graag mee met het vinden naar een originele en uniek geschenk. Een persoonlijke boodschap op het gekozen pakket zorgt zorgt voor een onuitwisbare indruk! (logoopdruk op chocolade is uitgesloten)

TrustScore van 4.8/5

Lees de meer dan 2.000 beoordelingen en zie hoe onze klanten ons waarderen! Wij hebben dan ook een TrustScore van 4.8/5! Ons enthousiaste Tezet team zorgt ervoor dat jij op een makkelijke manier je verrassingspakketten kan bestellen bij Tezet. Wij zorgen ervoor dat jij elk jaar weer je medewerkers kunt verrassen met een origineel geschenk.