250+ Sinterklaaspakketten & Sintgeschenken

Waar ben je naar op zoek?

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier:

Naar contactformulier
Of vind je antwoord op Veel gestelde vragen

Waardering: Uitstekend!

Lees de meer dan 2.200 beoordelingen en zie hoe onze klanten ons waarderen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Aanmelden mislukt, probeer het later nog een keer!

Originele Sinterklaaspakketten 2024

Sinterklaaspakketten voor ieder bedrijf!

Wil je ook in 2024 weer een origineel Sinterklaasgeschenk voor personeel online bestellen of geef je graag bijzondere Sintgeschenken aan je klanten? Al sinds 1999 ontwikkelt en produceert groothandel en leverancier Tezet exclusieve Sinterklaasgeschenken die altijd in de smaak vallen bij werknemers, vrijwilligers en uitzendkrachten op kantoor, maar ook bij klanten. Het grootste assortiment sinterklaas traktaties voor personeel vind je bij Tezet.

 

Ideale Sinterklaaspakketten voor personeel en bedrijven dus! En dat bij een kleine onderneming, MKB, groot bedrijf, horeca of school! Sinterklaaspakketten voor mannen en vrouwen, uniek en exclusief verkrijgbaar bij tezet.nl. Bovendien bestel je hier je favoriete Sinterklaas attentie voor personeel gemakkelijk en veilig online. Dé enige echte specialist van Sinterklaasgeschenken en Sinterklaaspakketten is altijd bereikbaar op: 0316-282831.

De lekkerste Sinterklaasgeschenken voor 2024

Kijk, kies en bestel op de Sintshop van Tezet de lekkerste Sinterklaas producten, zoals pepernoten, kruidnoten, speculaas, strooigoed, speculaaspop, banketletter, banketstaaf, chocoladeletter, marsepein en fairtrade chocolade. Dat zijn nog eens smaakvolle Sinterklaas presentjes voor personeel, relaties, sportverenigingen of personeelsverenigingen! Voor Sinterklaascadeautjes op school zijn ze natuurlijk ook erg geschikt! Zo heb je een leuk klassencadeau met Sinterklaas en kun je iedereen een fijne Sinterklaas wensen.

Bedrijfsgeschenken Sinterklaas online bestellen

Sinterklaaspakketten groothandel Tezet werkt alleen met de beste leveranciers, zoals Verkade en Bolletje. In een Sinterklaas bedrijfscadeau worden heerlijke en eerlijke Sinterklaas producten verwerkt. Dit maakt iedere Sinterklaasattentie voor jouw personeel, klanten, vrijwilligers of uitzendkrachten vers, knapperig en dus een verrassende smaaksensatie! Je bestelt het Sinterklaas relatiegeschenk van jouw voorkeur eenvoudig via sintshop.nl: 

 

1. Kies je Sinterklaaspakket 
2. Kies het gewenste aantal sinterklaas cadeaus
3. Je leverweek voor de sinterklaas producten
4. Pakketjes Sinterklaas bestellen!

 

En dankzij de exclusiviteit van ieder Sinterklaaspresentje weet je zeker dat je je personeel, secretaresse, medewerkers en klanten op een wel heel leuke manier verrast. Bovendien is vrijwel elk Sinterklaas verrassingspakket geschikt voor mannen én vrouwen. Een goed gekozen sinterklaasgeschenk kan niet alleen de ontvanger blij maken, maar ook de band tussen mensen en bedrijven versterken! 

Logo op je Sinterklaasgeschenk?

Veel bedrijven en ondernemingen, klein of groot, laten hun Sinterklaasgeschenk voor personeel vaak voorzien van logo. We zien het ook vaak terug in de horeca, bij scholen, sportverenigingen en de personeelsvereniging. Wil je je Sinterklaasgeschenk ook voorzien van logo? Zo maak je de Sinterklaas presentjes voor personeel nog unieker. Of jouw Sinterklaaspakket voor particulier voorzien van een leuk gedicht?

 

Bestel dan nu je Sinterklaas cadeaus bij de enige echte specialist van Sinterklaaspakketten! Groothandel en leverancier Tezet drukt & print in haar eigen studio je gedicht, logo en tekst voor op jouw Tezet Sinterklaas verrassingspakket. Wij helpen graag mee met het vinden van een geschikt origineel en uniek Sinterklaasgeschenk voor je personeel. Een persoonlijk logo op een Sinterklaas pakket voor bedrijven of personeel zorgt voor een onuitwisbare indruk!

Sinterklaaspakket versturen op korte termijn?

Op korte termijn een leuk Sinterklaas traktatie voor je personeel? Sinterklaas attenties voor medewerkers, vrijwilligers, uitzendkrachten of de secretaresse? Of juist voor relaties en klanten? Of met Sinterklaas cadeautjes op school? Dit is zeker mogelijk! En voor zowel mannen als vrouwen altijd geslaagd. Samen met een uniek Tezet Sinterklaas cadeau voor werknemers zal dit zeker een onuitwisbare indruk bij jouw medewerkers, klanten en kinderen achterlaten!

 

Een mooi Boek van Sinterklaas als zakelijk Sinterklaaspakket sturen of een ander bijzonder Sinterklaaspakket voor je personeel. Gevuld met de lekkerste kruidnoten, chocoladeletter of sintschuimpjes? Bestel nu jouw Sinterklaasgeschenken en Sinterklaas snoepgoed die snel leverbaar zijn en geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, zodat je zeker weet dat jij op tijd de perfecte Sinterklaas traktatie voor personeel in huis hebt!

Sinterklaaspakket voor zakelijk succes!

Met een zakelijk Sinterklaaspakket verras je jouw werknemers, uitzendkrachten of vrijwilligers bij je bedrijf (klein, MKB of groot), school, sportvereniging, horecagelegenheid of personeelsvereniging op een wel heel bijzondere manier! Wees op tijd met het Sinterklaaspakket versturen en verras je personeel en relaties met een Sinterklaaspakket. Bekijk ons assortiment aan Sinterklaasgeschenken, bestel nu gemakkelijk online en verras je relaties met een zakelijk Sinterklaaspakket van TEZET!

Hulp van Sinterklaas

Weet je nog niet welk Sinterklaascadeau je wilt uitkiezen? Bekijk dan onze Sinterklaas keuzehulp! Of ben je nog op zoek naar bijpassede Sinterklaasgedichten maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan onze Sinterklaas gedichtenhulp