90+ Zomerpakketten & Zomergeschenken

Waar ben je naar op zoek?

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier:

Naar contactformulier
Of vind je antwoord op Veel gestelde vragen

Waardering: Uitstekend!

Lees de meer dan 2.200 beoordelingen en zie hoe onze klanten ons waarderen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Aanmelden mislukt, probeer het later nog een keer!

Zomerpakketten & vakantiepakketten 2024: geef een Zomerpakket of Zomergift aan je personeel of relaties.

De tijd breekt weer aan. Droom je ook van blauwe lucht, wuivende palmen en het geluid van de golven? Heerlijke verwarmende zonnestralen, luchtige kleding en even alleen doen waar je zin in hebt. Sfeervolle terrassen met verkoelende drankjes en plaatselijke lekkernijen. Tijd voor een vakantie cadeau pakket of zomerpakket !

 

Bekijk dan nu ons uiteenlopende assortiment aan kleine vakantie en Zomer cadeautjes voor medewerkers. Met deze Zomergeschenken voor bedrijven en personeel ben je zeker van een leuke attentie of verrassend Zomerpresentje of zomerpakket voor je relaties of personeel. Bekijk gauw ons assortiment aan fijne vakantie Zomerpakketten voor bedrijven. Verras met een vakantiepakket cadeau.

Leuke Zomergift of Zomerpakket voor bedrijven vol lekkernijen

Wat is een Zomerpakket voor bedrijven en waarom geef je dit aan je personeel? Wij geloven erin dat een kleine attentie of kleine vakantie cadeautjes voor je personeel direct bijdraagt aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Zo ook tijdens de periode rond de Zomermaanden waarin medewerkers vaak op vakantie gaan en je ze nog een extra prettig gevoel kunt meegeven.

 

Onze vakantie cadeaupakketten zijn dan ook samengesteld uit de belangrijkste (strand)producten en strand kadootjes die echt niet kunnen ontbreken. Denk hierbij aan strandtassen, koeltassen, handige drinkbekers en mooie cocktailglazen voor op een zwoele Zomeravond. Deze producten vullen we vaak met heerlijke lekkernijen als een dorstlesser, chips en snoep, maar ook met strandballen, opblaasproducten en frisbees. Dit alles vormt samen een fantastisch vakantie pakket!

Zomers assortiment aan vakantiepakketten en Zomerpakketten

Benieuwd naar de verschillende vakantie- en Zomerpakketten? Bekijk de hardlopers uit ons assortiment:

Strandtassen; Rugtassen; Koeltassen; Zomertasjes; Drinkbekers; Drinkflessen; Wijnkoelers


Met deze Zomercadeaus voor bedrijven kan je nog eens aankomen op kantoor en bij je klanten.

Wil je toch een ander cadeau?  Of wil je je Zomerpakket samenstellen? Bekijk dan hier ons hele aanbod aan Zomerverpakkingen. Zo kies je zelf het mooiste Zomerpakket uit.

Zomerpakketten 2024

Elk jaar geven we onze producten een update zodat ze voldoen aan de laatste trends van dat jaar, zo ook voor deze Zomer unieke zomerpakketten en zomer attentie personeel.

 

Wil je zeker weten dat je goed zit met je keuze voor jouw Zomerpakket of vakantiepakket cadeau? Dan kun je altijd een blik werpen op onze Top 10 Zomerse cadeau's en zomerpakketten.

Zelf je Zomerpakket samenstellen of vakantiepakket maken?

Bij Tezet maken we al onze vakantiepakketten en zomerpakketten zelf. Hierdoor kunnen we extra flexibel omgaan met jouw wensen voor jouw Zomercadeautjes voor medewerkers. Wil jij net even iets anders dan een bestaand Zomercadeau of zomerpakket? Dan kan ja dat altijd even doorgeven aan onze klantenservice en zij helpen jou om het beste cadeau voor de Zomer te maken en zullen je gewenste zomerpakket samenstellen. Een Zomerpakket samenstellen is op deze manier niet alleen makkelijk, maar ook leuk!

Zomergeschenken of Zomerpakketten voor bedrijven personaliseren

Naast het zelf samen laten stellen van je presentje kunnen we bijna alle artikelen laten voorzien van je (bedrijfs)logo en iedere gewenste tekst. Zo maakt je jouw favoriete Zomer attentie net wat persoonlijker.  En kan je dus je unieke zomerpakket samenstellen. Zeer geschikte Zomercadeaus of een Zomerpakket zijn onder andere de caps, strand- bal, kussen en tas, cooler, rugzak en de koeltas.

Snelheid van leveren van een vakantie pakket cadeau

Standaard artikelen kunnen wij snel en uit voorraad leveren. Maar ook je Zomerpakket samenstellen is dus mogelijk. Wil je jouw Zomer relatiegeschenken, Zomerpakket, Zomerattentie medewerkers of Zomercadeau personeel voorzien van een bedrukking, dan hebben we net even wat meer tijd nodig. Als je hiermee rekening houdt bij de bestelling dan kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van jouw Zomergeschenk. Daar krijgen je personeel en relaties dan wel een persoonlijke Zomer attentie voor terug.

Zomerpakket personeel laten bezorgen

Uniek kado personeel: wanneer je kiest voor een brievenbuspakketje, dan is het ideaal om deze ook rechtstreeks door ons te laten bezorgen op het huisadres van je personeel. 

 

Mocht je de wens hebben om de vakantiepakketten door ons te laten bezorgen, raden wij je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je dan verder en zorgen dat elk brievenbuspakketje netjes op de post gaat. Dit kan natuurlijk ook met de andere Zomerse geschenken of jouw eigen samengestelde vakantie pakket.

Vakantie- & Zomerpakketten bestellen bij Tezet

Onze vakantie cadeau pakketten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Heb je toch nog wat vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en helpen je verder met de bestelling. Zo doe je gemakkelijk jouw collega's of kennis een vakantiepakket cadeau!

 

Wij gaan voor 100% resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij heeft gekregen, wat wij hebben beloofd. Daarom kun je ook zelf een zomerpakket samenstellen. Toch komt het wel eens voor dat er iets niet helemaal volgens planning verloopt. In dat geval zorgen wij voor een oplossing. Daar kan je van op aan, voor 100%. 

 

Verras nu snel jouw klanten of relaties met een Zomergift, Zomerpakket of vakantiepakket van Tezet. Kies dus ook dit jaar voor ons, dan zorgen wij dat je Zomerpakket op de afgesproken datum bij jou op kantoor óf bij de relaties worden bezorgd! Kleine vakantie cadeautjes of een mooi vakantie cadeau pakket maken ook dit jaar weer het verschil. Denk je aan een zomer cadeau personeel? Kijk dan verder of naam contact op met ons. Doe daarom jouw personeel of relaties een Zomerpakket cadeau!