Brievenbuspakketten voor elk moment

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier:

Naar contactformulier
Of vind je antwoord op Veel gestelde vragen

Waardering: Uitstekend!

Lees de meer dan 2.200 beoordelingen en zie hoe onze klanten ons waarderen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Aanmelden mislukt, probeer het later nog een keer!

Brievenbus cadeau

Het versturen van een kadootje door de brievenbus is een hele goede manier om je personeel te waarderen. Waar je personeel ook werkt, op deze manier ontvangt iedereen de waardering die hij of zij verdient met lekkers door de brievenbus! Bijvoorbeeld voor bij de koffie of thee. Tegenwoordig kiezen steeds meer medewerkers ervoor om hybride te werken. Dit betkent dat ze gedeeltelijk thuiswerken. Het kan hierdoor lastig zijn om waardering richting thuiswerkers uit te spreken. Een goede manier om dit alsnóg te doen is doormiddel van het geven van een brievenbus cadeau. Bekijk ook onze brievenus borrelpakketen!

Verras met een leuk brievenbuspakket

Een brievenbuspakket versturen naar je personeel heeft zo zijn voordelen! Zo hoeft de desbetreffende persoon niet thuis te zijn wanneer het brievenbus cadeau bezorgt wrodt. Ook bespaar je bezorgkosten met een brievenbuspakket. Dit is namelijk een stuk goedkoper dan de normale pakketpost. In een brievenbus doosje is het mogelijk om vele leuke artikelen te versturen, bijvoorbeeld een gezellig Kletsdoosje. Naast de vele lekkernijen is het ook mogelijk om een kaart of etiket te personaliseren en toe te voegen aan het brievenbus pakketje. 

Online cadeau versturen

Het versturen van een cadeau online gaat erg gemakkelijk. In onze webshop hebben wij vele cadeaus online beschikbaar. Het versturen van een cadeau online kan naar alle thuiswerkers of juist naar het personeel die nog op de zaak werkt. We hebben brievenbus cadeau's samengesteld voor alle budgetten; van klein tot groot. Je personeel waarderen kan al met een klein budget per brievenbuspakketje. Zo kun je er ook voor kiezen om wat váker je personeel te verassen, zonder er een groot budget voor te reserveren. We weten zeker dat je met een brievenbus kadootje van Tezet je personeel blij maakt!

Brievenbus pakketje verzenden per post

Je personeel en je relaties wil je graag de waardering geven die zij zo verdienen. Het versturen van een cadeau per post is dan de perfecte oplossing. Op deze manier is de verrassing erg groot. Onze brievenbuspakketjes passen door alle normale brievenbussen in Nederland. Wil je de verassing voor je personeel of relatie nog specialer maken? Kies dan voor een brievenbus cadeau met logo. Hierdoor tover je jouw brievenbuspakketje om tot een persoonlijk cadeau. De ontvanger zal direct herkennen waar het pakketje vandaan komt. Zo maak je ook dit jaar weer het verschil met lekkers door de brievenbus! 

Vragen over onze brievenbus cadeau's?

Vind je het lastig om te kiezen tussen onze pakketten? Of stel je liever zelf een brievenbuspakketje samen? Er is veel mogelijk! Neem contact met ons op via verkoop@tezet.nl of bel naar +31 (0)316 28 28 31. We bespreken graag de mogelijkheden.