Borrelpakketten (ook voor de brievenbus)

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier:

Naar contactformulier
Of vind je antwoord op Veel gestelde vragen

Waardering: Uitstekend!

Lees de meer dan 2.200 beoordelingen en zie hoe onze klanten ons waarderen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Aanmelden mislukt, probeer het later nog een keer!

Borrelpakket cadeau geven

Geef een borrelpakket cadeau aan je personeel of relaties. Op deze manier kan je personeel of relaties genieten van een borrel vanuit huis. Het bestellen van een borrelpakket online kan via onze webshop. Verras jou personeel of relaties met een borrelpakket voor in de brievenbus.

Goed voorbereid op VRIJMIBO?

VRIJMIBO staat voor vrijdagmiddagborrel. Het is een borrel op werk op de vrijdagmiddag. Hiermee sluit je de werkweek af en start je samen met je collega's leuk het weekend met een borrel. Hoe de borrel eruit ziet is voor elk bedrijf verschillend. Met de vrijdagmiddagborrel pakketjes van Tezet is iedereen voorbereid waardoor de online borrel een gegarandeerd succes wordt. Verwen je personeel met ons borrel cadeaupakket.

Wat zit er in een borrelpakket brievenbus?

We hebben keuze uit vele borrelpakketten met daarin bier, fris, chips, wijn en nog veel meer. Onze pakketten variëren van brievenbus geschikte pakketten tot grote borrelpakketten. 

Borrelpakket brievenbus: borrelpakketten voor in de brievenbus

Om bijvoorbeeld je medewerkers thuis te verrassen hebben we speciale brievenbus verzenddoosjes met daarin wat lekkere snacks. 

 

Wij kunnen onze pakketten verzendklaar leveren of je geheel ontzorgen door het rechtstreeks te leveren aan je personeel of relaties.

Grote borrelpakketten

Waar de brievenbuspakketjes zeer geschikt zijn als pakket voor 1 persoon, zijn onze grotere borrelpakketten zo goed gevuld dat je er ook met 2 of meer personen plezier aan kan beleven. 

Alcoholvrij borrelpakket

Een borrel zonder alcohol kan ook erg gezellig zijn, bovenal is het gezonder en kan het op elk moment. Om deze reden hebben wij ook twee borrelpakketten samengesteld waarin geen alcoholhoudende dranken zitten. 

 

Goed om te weten, ook al onze brievenbuspakketjes zijn zonder alcoholische versnaperingen samengesteld.

Borrelpakket brievenbus zelf samenstellen?

We hebben verschillende borrelpakketten voor je klaargezet, maar heb je toch nog persoonlijke wensen en wil je een borrelpakket samenstellen? Laat het ons dan gerust weten! We denken namelijk graag met je wensen mee. Zo creëren we samen het perfecte borrel cadeaupaket.

Borrelpakket bestellen bij Tezet

Bestel jouw ideale borrelpakket online. Onze pakketten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Heb je toch nog wat vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en helpen je verder met de bestelling.

Borrelpakket laten bezorgen

We gaven het al aan, maar ook het bezorgen van de thuiswerk- en/of borrelpakketten kan Tezet voor je uit handen nemen. Neem hiervoor ook contact met ons op.

Veelgestelde vragen over de borrelpakketten van Tezet

Waarom bestellen bij Tezet?

Onze klanten beoordelen Tezet met een 4,8/5! Tezet maakt en verpakt alle borrelpakketten in huis. Dit betekent dat u gemakkelijk aanpassingen kan doen, en profiteert van snelle levering. Tezet staat voor 100% service. Ook bestellen op factuur is dus mogelijk. 

Kan ik mijn eigen borrelpakket samenstellen?

Tezet maakt en verpakt alle borrelpakketen in huis. Het is daarom mogelijk om het borrelpakket volledig te personaliseren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft Tezet ook alcoholvrije borrelpakketten?

Een borrel zonder alcohol is ook erg gezellig. Daarnaast is het gezonder en kan het op ieder moment van de dag. Daarom hebben wij ook verschillende borrelpakketten samengesteld waarin geen alcoholhoudende dranken zitten.