Kerstpakketten en geschenken voor personeel en bedrijven

Ben je op zoek naar leuke, originele Kerstpakketten voor je personeel of relaties? In een unieke verpakking? Eenvoudig te bestellen? Dan kan je zeker een keus maken, binnen je budget, tussen de vele Kerstpakketten en geschenken. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen!

Alle Voor personeel en bedrijven

Origineel Kerstgeschenk voor je personeel

Er is geen mooiere manier om het jaar af te sluiten met een origineel Kerstpakket waar je personeel dolgelukkig van wordt. Een Kerstattentie voor al het harde werk dat ze hebben geleverd is tegenwoordig geen extra, maar een must. Het is echter lastig om jaar in jaar uit constant een origineel Kerstpakket samen te stellen voor je werknemers. Tezet helpt je daar graag bij!

Zakelijk Kerstgeschenk kán persoonlijk

Een zakelijk Kerstgeschenk hoeft geen zakelijk karakter te hebben. Het is juist de bedoeling dat het zo origineel en persoonlijk mogelijk wordt ingevuld. Geef je personeel het gevoel dat ze een belangrijk onderdeel zijn van het bedrijf met een persoonlijk en warm Kerstgeschenk. Voeg daarnaast een persoonlijke Kerstkaart toe met een boodschap aan al je werknemers. Een motiverende en dankbare boodschap maakt het hele Kerstgeschenk compleet!

Ideale kerstcadeau voor je werknemers

Wat is dan de ideale Kerstcadeau voor je werknemers? Dat is sterk afhankelijk van je personeel. Denk hierbij aan de gemiddelde leeftijd, het aantal medewerkers en wat de wensen zijn. Als 70% van je personeel geen alcohol drinkt, is een RVS ijsemmertje met een flesje wijn geen goede keuze. Jonge medewerkers worden daarnaast enthousiaster van technische gadgets t.o.v. de senioren. Zoetigheden werkt voor iedereen, let echter wel op dieetwensen zoals glutenvrije- en vegan producten bij het samenstellen van je Kerstcadeau.

Kerstgeschenk samenstellen voor je bedrijf

Bij Tezet stel je snel en simpel een Kerstpakket samen voor jouw bedrijf. Met een keuze uit meer dan 300 verschillende Kerstpakketten, is er voor ieders wil wel iets. Van kleine Kerstattenties die in de brievenbus kunnen tot luxe Rituals Kerstpakketten voor je personeel. Bepaal o.b.v. je budget het juiste Kerstpakket en personaliseer deze vervolgens. Voeg een Kerstkaart toe met je logo en persoonlijke boodschap. Het is ook mogelijk om een logo en tekst toe te voegen aan het etiket. Bij Tezet bieden we ook de mogelijkheid om met een deel van de kosten een goed doel te steunen namens jouw bedrijf. Kies tot slot een leverdatum naar wens om de Kerstpakketten te laten bezorgen bij het zakelijke adres of bij het personeel thuis.

 

Bestel direct een origineel Kerstpakket voor je personeel bij Tezet!