Wij hebben alvast 5 unieke kado’s voor je geselecteerd, om je keuze te vereenvoudigen.

1. CHOCOLADE KAART Heerlijke chocolade Logo kaart (UTZ certified), te bedrukken met je eigen tekst en/of logo. 

2. BAMBOE PENNESET in kartonnen doosje. Bestaande uit een balpen met druk
mechanisme met zwarte inkt en touch tip en een vulpotlood; Een gewaardeerd geschenk, natuurlijk ook te voorzien van je eigen logo en/of tekst.
                   
3. INNOVATIEVE REVERSIBLE PARAPLU Deze unieke 23 inch paraplu opent omgekeerd.
Leverbaar in kleur blauw of zwart. Natuurlijk te voorzien van je eigen bedrukking.
                   
4. POWERBANK MET ENKELVOUDIGE NAAMSBEDRUKKING
Aluminium powerbank voor het opladen van uw tablet of mobiel; een leuk cadeau om te geven, deze powerbank is te leveren met enkelvoudige naamsbedrukking.

5. ANTI DIEFSTAL RUGTAS. De nieuwste technologie op anti-diefstal gebied, elke dag vinden er 400.000 zakkenrol incidenten wereldwijd plaats. Geen zorgen meer, dit kan je niet overkomen met de Bobby anti-diefstal rugtas! De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester en heeft reflecterende details voor je veiligheid in het donker. Aan de buitenkant heeft het veel verborgen vakken voor het eenvoudige woon-werkverkeer. Aan de binnenzijde vind je gevoerde vakken voor een 15.6 inch laptop, tablet tot 10 inch en al je andere spullen. 

Wil je hulp bij het zoeken naar leuke motiverende geschenken laat het ons dan weten. Op onze site geven wij je een idee van de mogelijkheden, maar er is meer, veel meer mogelijk. Onze afdeling verkoop zal je graag verder helpen. Je kunt ons mailen (info@tezet.nl) of bellen 0316-282831.
Wij denken graag met je mee!!