Zomerpakketten in één van onze unieke verpakkingen!

Al vanaf het het begin (1999) ontwikkelen en ontwerpen we onze eigen lijn met verpakkingen. Onze studio ontwerpt de mooiste Zomertasjes, Zomer koffertjes en brievenbus doosjes. Dat maken onze Zomerpakketten en -geschenken uniek.

Een mooie Zomerse cadeauverpakking maakt geven nóg leuker. Kies uit onze vele kant-en-klare opties of laat je Zomerse verpakkingen personaliseren.

Zomerse verpakkingen vol met lekkernijen: uit onze eigen designstudio
Wist je dat Zomer en Tezet  met elkaar verbonden zijn?  Ga je voor het gemak van een kant-en-klaar ontwerp van onze eigen designers of laat je jouw Zomer verpakkingen voorzien van jouw logo, afbeelding of ander ontwerp?

Zomerse geschenkverpakking

Het ontwerpen van bijzondere verpakkingen vinden we bij Tezet net zo leuk als het selecteren (lees: voorproeven) van de inhoud. Onze eigen designers denken het hele jaar na over originele manieren waarop jij jouw medewerkers, relaties en klanten in de zomer kunt verrassen. Dat er in onze Zomerse verpakkingen veel liefde en aandacht zit, is duidelijk te zien. Wat dacht je van allemaal lekkernijen in een handige, Zomerse koeltas die eigenlijk te mooi is om alleen in de zomer te gebruiken?

Uniek assortiment van zelf ontworpen Zomerse verpakkingen

Een zelfgeschreven tekst of je logo toevoegen aan jouw Zomer pakket? Het kan allemaal! En kun je wel wat advies gebruiken? Dan denken onze designers natuurlijk graag met je mee.

Zomerse verpakkingen voor bedrijven van Tezet

Waardering voor je medewerkers, relaties en klanten is altijd belangrijk. Wil je jouw thuiswerkers laten zien dat je ze ook op afstand waardeert, wil je relaties een hart onder de riem steken en klanten een fijne Zomer toewensen? Wat jouw reden ook is, met een Zomers geschenk geef je op een onverwacht moment een blijk van waardering. We kunnen de pakketten zelfs naar verschillende adressen verzenden. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan Zomerse verpakkingen en geschenken die makkelijk door de brievenbus passen. Dat verwachten ze nooit!