Ieder bedrijf wil haar waardering voor een jaar hard werken laten zien aan het personeel. Een kerstpakket is dan een gebruikelijke gift, maar hoe zorg je ervoor dat dit nog als uniek overkomt? Door bijtijds te bestellen heb je de meeste keus. Bij Tezet luisteren we graag naar jouw ideeën en proberen zo goed mogelijk met je mee te denken. De nieuwe pakketten zijn wederom leuk en verrassend! Bij ons vind je namelijk een uitgebreid en uniek assortiment. 

Huidige kerstpakketten van Tezet: unieke Kerstverpakkingen!

Waarin zijn de kerstgeschenken van Tezet uniek? We hebben kerstpakketten in alle soorten en maten en voor elk budget! Dat komt doordat wij onze pakketjes zelf maken en samenstellen. Bekijk onder andere eens onze leuke kersttasjes of stoere kerst kistjes vol met kerst producten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we onze top 10 kerstgeschenken op een rijtje gezet. Ben je verliefd geworden op een verpakking, maar toch liever een net iets andere inhoud? Neem gerust contact op met ons team! Zo kunnen we samen jouw kerstpakketje samenstellen. 

Brievenbusgeschikte kerstpakketjes en geschenken

In deze roerige tijden is het extra belangrijk om de waardering naar je personeel of relaties uit te blijven spreken. Speciaal vanwege het vele thuiswerken hebben wij brievenbuspakketjes ontworpen om iedereen toch een kleine verrassing te kunnen sturen. Verrassen hoeft niet duur en of groot te zijn, de kleinste pakketjes die onverwachts komen toveren vaak al een gigantische lach op mensen hun gezicht. Bekijk hier ons aanbod aan brievenbusgeschikte kerstgeschenken of ga je kerstpakket zelf maken en laat je waardering op de deurmat vallen.

Uniek kerstpakketje bestellen

Op zoek naar een uniek kerstpakket? Bekijk dan ons overzicht van unieke kerstpakketten. Met een unieke kerstverpakking spreek je gemakkelijk je waardering naar je personeel uit. Daarnaast maakt het jouw kerstpakket nét even anders dan al die andere pakketten. Meestal wordt er namelijk een kartonnen doos gebruikt als verpakking. Door een unieke kerstpakket samen te stellen onderscheid je jouw kerstpakket van alle andere pakketten. Zo weet je zeker dat het een memorabele attentie wordt voor jouw personeel! Een uniek kerstpakketje? Zoek niet verder!

Kerstpakketten eenvoudig online bestellen

Onze kerstgeschenken en pakketten zijn eenvoudig online te bestellen en de levering is mogelijk wanneer je dat wenst. Bij Tezet is het ook mogelijk om een goed doel te steunen met je aankoop en/of je pakket te voorzien van een persoonlijke boodschap met onze leuke kerst labels. 

Kom je er niet helemaal uit met het online bestellen, het kerstpakket zelf samenstellen of heb je specifieke wensen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen over de kerstpakketten van Tezet

Waarom een kerstpakket bestellen bij Tezet? 
Klanten beoordelen ons als uitstekend! Tezet maakt en verpakt alle pakketten in eigen huis. Het is daarom mogelijk om het kerstpakket volledig te personaliseren. Tezet staat voor 100% service. Ook bestellen op factuur is mogelijk.

Passen de kerstpakketten van Tezet door de brievenbus?
Verras je jouw personeel liever thuis? Geen probleem! Tezet heeft een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die door de brievenbus passen. Bekijk onze brievenbusgeschikte kerstpakketten

Uit wat voor kerstpakketten kan ik kiezen?
Voor elk bedrijf ziet het perfecte kerstpakket er anders uit. Daarom hebben wij alle verschillende kerstgeschenken voor je op een rijtje gezet. Twijfel je nog over je keuze? Neem dan contact op, we denken graag met je mee!