Kerstpakket zonder eten/Kerstpakket non food
Afgelopen jaar deden food pakketten het nog steeds goed bij werknemers. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat 25% nog steeds zou kiezen voor een traditioneel Kerstpakket met verschillende etenswaren.
Toch probeert u voor het komende jaar weer zo origineel mogelijk uit de hoek te komen. Voor de directiesecretaresse, de afdeling HR, de inkoper, de personeelsvereniging of zelfs de afdeling marketing wederom een hele opgave!
Denkt u daarom eens aan het geven van een non food Kerstpakket om het personeel mee te verrassen. Daarnaast is een Kerstpakket zonder eten ook uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Origineel en uniek!

Wanneer u kiest voor een Kerstpakket met non-food dan laat u zien dat u over het geschenk hebt nagedacht. Vaak  zijn deze pakketten persoonlijker, omdat deze specifiek zijn gericht op mensen met een bepaalde interesse. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pakket voor de echte Rituals liefhebber.

Kerstpakket met eten én geschenk
Wilt u een mix tussen food en non food? Dan hebben wij een uitgebreid traditioneel assortiment. Wellicht is een feestelijk grill Kerstpakket, met een barbecue en bijbehorend gereedschap dan wel de juiste keuze! Barbecueën wordt lang niet alleen maar in de zomer gedaan!

Ook kunt u uw personeel een pizza pakket schenken, dat gegarandeerd voor een gezellig avondje tafelen zorgt tijdens de feestdagen! U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben bij Tezet een geschikt pakket: met en zonder eten! De toevoeging van een geschenk bij een traditioneel kerstpakket met eten is dat zo’n geschenk altijd blijft. Zo geeft u uw medewerkers iets, wat ze het hele jaar door kunnen gebruiken!

Bedank uw relaties
Het einde van het jaar betekent vaak dat u terugblikt op uw werkzaamheden. De successen die u heeft geboekt, de fijne samenwerkingen en uw (nieuwe) klanten. Natuurlijk wilt u dat zij ook volgende jaar weer met uw bedrijf in zee gaan. Een bedankje voor het afgelopen jaar is dan zeker op zijn plaats. Non food pakketten of geschenken zijn hiervoor zeer geschikt. In onze collectie vindt u daarom niet alleen Kerstgeschenken, maar ook eindejaarsgeschenken.
Wij helpen u graag met het uitkiezen van een mooi relatiegeschenk of een geschikt non food Kerstpakket. Tezet neemt het u volledig uit handen, van het inpakken tot het verzenden naar uw opdrachtgevers en relaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0316 – 28 28 31 of stuur ons een bericht via info@tezet.nl