ZZP: het geven en krijgen van een Kerstpakket
Werken als ZZP’er heeft de nodige voordelen. Waarschijnlijk wilt u niet anders meer. U krijgt gave opdrachten, kunt doen waar u goed in bent en kunt dat vaak ook nog eens flexibel uitvoeren. Natuurlijk wilt u dat graag zo houden. Daarom kunt u de aankomende Kerstdagen aangrijpen om uw opdrachtgevers of relaties te bedanken voor de gekregen opdracht(en), of voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Zo blijft u gegarandeerd in het geheugen van uw klanten bij toekomstige opdrachten!

Bedank uw opdrachtgevers en relaties!
Heeft u dit jaar een mooie ZZP opdracht mogen doen en is de samenwerking hierbij erg soepel verlopen? Houd deze relatie dan warm voor mogelijke vervolgopdrachten in het nieuwe jaar en schenk eens een leuk cadeau tijdens de Kerstdagen.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie fles wijn of bubbels in een luxe geschenkverpakking? Wilt u een meer persoonlijke touch? Kies dan bijvoorbeeld voor heerlijke Kerst pralines met uw logo en een persoonlijke tekst op een label of kaart.

Geeft u uzelf ook een Kerstpakket?
U hoeft zelf niet altijd een Kerstpakket te verwachten bij het bedrijf waar u uw opdrachten uitvoert. Uw opdrachtgever is immers ook uw klant. Dat wil echter niet zeggen, dat u voor de Kerstdagen ook graag naar huis rijdt met een leuke attentie.
Bestel daarom ook gerust een geschenk of pakket voor uzelf als ZZP-er wanneer u uw een geschenk voor uw relaties inkoopt. U mag hiervoor een bedrag belastingvrij besteden, afhankelijk van uw totale loonsom. Het percentage ligt hierbij op 1,2% van het totaal.
Kies bijvoorbeeld uit een Relax & Gezondheid pakket, een Grill, Gourmet & BBQ kerstpakket, een Familiepakket of een pakket voor bij de borrel
Wij helpen u graag met het samenstellen en uitkiezen van een mooi relatiegeschenk of een geschikt Kerstpakket. Tezet neemt het u volledig uit handen, van het inpakken tot het verzenden naar uw opdrachtgevers en rel
aties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0316 – 28 28 31 of stuur ons een bericht via info@tezet.nl