Met Sinterklaas in zicht begint de spanning weer op te lopen voor pakjesavond. Zo heeft elk leuk feest wel zijn mindere kanten. Wat ga je geven? Waar ga je het halen? Hoe snel moet ik erbij zijn? Allemaal vraagstukken die ons bezighouden naar de aanloop van Sinterklaas.

Kinderen zijn het makkelijkst

Die schreeuwen al een jaar van tevoren wat voor Sinterklaascadeau ze willen, wijzen er fanatiek naar in de winkel en schrijven het braaf op een lijstje. Zonder veel moeite kun je het Sinterklaascadeau van de kinderen toevoegen aan je winkelwagentje.

Sinterklaas cadeau voor volwassenen? Help!

De volwassenen. Met uiteenlopende interesses en behoeftes, is deze groep lastig tevreden te stellen. Een raceauto of een knuffel voldoet helaas niet meer. iPad’s zijn te duur. Een waardebon is ook zo cliché. Wat valt er nog te kiezen dan?

Inspiratie van experts

Laat ons je even inspireren met de beste Sinterklaas cadeautips voor volwassenen, samengesteld door een team van gespecialiseerde ‘Gift Seekers’ met als doel jou helpen. Gekkigheid natuurlijk. We hebben gewoon goed ons onderzoek gedaan en gevraagd aan familie, vrienden en collega’s.

Sinterklaas cadeautips voor volwassenen

Onze lijst met cadeautips voor Sinterklaas, specifiek voor volwassenen:

1. Bordspel
Na corona is het weer terug van weggeweest. Lekker ouderwets bordspellen! We zijn al wat ‘levels’ verder van Ganzenbord en Mens erger je niet. Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel bordspellen verkrijgbaar, van party tot gezelschap. Leuk voor het hele gezin, maar ook onder vrienden.

2. Dagje uit
Een dagje uit, wie wil dat nou niet? Vooral als het een verrassing is. De dierentuin, een museum, een fietsroute of ergens de stad in. Je geeft een belevenis cadeau, wat vaak langer houdbaar blijft dan een fysiek cadeau.

3. Woonaccessoires
Een groot gedeelte van ons leven brengen we thuis door. Onze comfortzone, ons eigen fortje. Deze richten we dan ook dolgraag naar onze eigen smaak in. Het blijft dan ook altijd leuk om wat nieuwe woonaccessoires cadeau te krijgen. Denk hierbij aan kussens, geurkaarsen een vaas. Als het maar overeenkomt met het design van de ontvanger.

4. Zoetigheid
Snoepgoed en chocolade kent geen leeftijd. Het is tenslotte Sinterklaas, zoetigheid in overvloed. Kinderen krijgen de lekkerste chocolaatjes en pepernoten, terwijl volwassenen vaak worden vergeten. Die kunnen het natuurlijk ‘zelf halen’. 6 of 60 jaar, het blijft nog steeds hartstikke leuk om zoetigheden te ontvangen als cadeau. Maak er een mooi groot pakket van voor extra blijdschap. Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze pakketten.

5.Reisartikelen
Ik ga op reis en ik neem mee.. een heleboel spullen. Tegenwoordig heb je zoveel handige spullen om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Van een gps om je koffer te traceren tot een beschermhoesje van je tandenborstel. Een cadeau dat de voorbereiding op of de reis zelf prettiger maakt, mag dan ook zeker niet ontbreken in ons lijstje.

Maak het persoonlijk

Nog een laatste tip om je Sinterklaascadeau voor volwassenen compleet te maken: maak het persoonlijk. Voeg er een persoonlijke touch aan toe met bijvoorbeeld een handgeschreven kaart of een persoonlijk gedicht. Geef je het cadeau zonder erbij te kunnen zijn? Dan is een persoonlijke videoboodschap heel waardevol!

Sinterklaas relatiegeschenken voor je werknemers

Nog geen presentje uitgekozen voor je werknemers? Kies uit unieke- en op maat gemaakte Sintgeschenken. De Sintgeschenken zijn geschikt als brievenbuspakket en te verzenden als pakket. Bekijk het volledige aanbod aan Sinterklaaspakketten en Sintgeschenken van Tezet.
 

Veelgestelde vragen over de Sinterklaaspakketten van Tezet

Hoe vind ik de juiste Sinterklaaspakketten voor mijn personeel?
Bij Tezet! Wij hebben een groot aanbod aan Sinterklaaspakketten zodat er voor ieder wat wils is. Wil je met Sinterklaas helemaal uitpakken? Dan hebben we volledige Sintpakketten. Wil je je personeel waarderen met iets kleins? Kijk dan tussen onze brievenbusgeschikte Sintpakketten!

Kan ik mijn Sinterklaaspakket personaliseren?
Ja dat kan! Kies ervoor om je Sintpakket te personaliseren met je eigen logo of eigen tekst bijvoorbeeld. Zo verras je je personeel gegarandeerd.

Welke Sintpakketten vind ik bij Tezet?
Bij Tezet vind je diverse Sintpakketten of geschenken. Van grote Sintpakketten tot een Banketstaaf of Banketstaaf. Ook zijn er diverse pakketten die door de brievenbus kunnen! Handig.

Bekijk de sinterklaasgeschenken van Tezet