Wat is de prijs van een Kerstpakket?
Jaarlijks ontvangen ongeveer 4 miljoen mensen een Kerstpakket als blijk van waardering voor hun inzet van het afgelopen jaar. Het ontvangen van zo’n cadeau tijdens de feestdagen wordt nog door velen gewaardeerd. Sommigen verwachten zelfs een Kerstpakket, ook al is de werkgever niet verplicht iets te geven.
Bedrijven moeten ieder jaar weer de juiste afwegingen maken. Vragen die hierbij spelen zijn;
  • Wat geven we het personeel?
  • Wat geven we aan relaties?
  • Wat mag het kosten?
Want ook de belastingdienst heeft bepaalde regels opgesteld voor een schenking aan uw personeel.

Traditie: het gebaar & de waardering
Het geven en krijgen van een Kerstpakket is een ware traditie in de Nederlandse werkcultuur geworden. Werknemers geven dan ook aan dat deze traditie zeker in stand moet worden gehouden. Het traditionele Kerstpakket wordt ook vaak ingeruild voor een mooi geschenk. 
Het gaat dus niet zo zeer om het traditionele pakket met etenswaren, maar om het gebaar en de waardering die uw medewerker krijgt. Bedrijven steken dan ook de nodige moeite in het uitzoeken van een geschikt geschenk voor het personeel.

Gemiddelde waarde van een Kerstpakket

Uit een onderzoek van het Voorlichtingsbureau Kerstpakketten bedraagt de gemiddelde waarde van een Kerstpakket zo’n 42 euro. Een relatief kleine investering als het gaat om een bedankje voor de inzet van een werknemer in het gehele afgelopen jaar.
Bij Tezet vindt u natuurlijk Kerstpakketten in deze prijscategorie. Maar u kunt ook kiezen voor een kleine Kerstattentie. Zo kunt u voor een klein bedrag, toch uw medewerkers & relaties verrassen met de Kerst!
 
Kerstgeschenken
Kerstgeschenk tot € 5
Kerstgeschenken van € 5 - € 10
Kerstgeschenken van € 10 - € 20
 
 Kerstpakketten
Kerstpakketten van € 20 - € 30
Kerstpakketten van € 30 - € 40
Kerstpakketten van € 40 - meer
Tezet, specialist op het gebied van Kerstpakketten en Kerstgeschenken, heeft een ruim aanbod voor ieder budget. Ook voor kleinere geschenken en pakketten die ruim onder het gemiddelde de gemiddelde waarde  van € 42,00 vallen, bent u bij ons aan het juiste adres. Het gaat er immers niet om de prijs van het cadeau!

Duurzaamheid & Goed Doel wint aan populairteit
Volgens het Voorlichtingsbureau wordt het thema duurzaamheid steeds 
populairder. Ook cadeaus waarmee bijgedragen wordt aan een goed doel wint aan populariteit.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een pakket gevuld met heerlijke inhoud in een mooie Kerstgeschenkdoos, waarmee u tevens bijdraagt aan de stichting KiKa?
 
Verhoog de waarde van uw kerstpakket met een persoonlijke touch!
U kunt de emotionele waarde van uw kerspakket eenvoudig verhogen door te kiezen voor een persoonlijk bericht bij het pakket, bijvoorbeeld door een label of kaart. Ook kunt u ervoor kiezen om uw kerstgeschenk te laten bedrukken met uw eigen logo.
De mogelijkheden zijn bij Tezet bijna eindeloos. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Zo komt u gegarandeerd met een geschikt geschenk dat gewaardeerd wordt door uw personeel en relaties, tegen scherpe prijzen!
Tezet neemt het u volledig uit handen, van het inpakken tot het verzenden naar uw opdrachtgevers en relaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0316 – 28 28 31 of stuur ons een bericht via info@tezet.nl