Sinterklaas komt steeds dichter bij! Dat betekent dat de chocoladeletter weer in trek is. Het personeel kijkt uit naar de feestdagen na een jaar waarin zij zich wederom van hun beste kant hebben laten zien. Hoe leuk is het dan om uw personeel te verrassen of bedanken met zo’n heerlijke letter? Maar welke is dan de lekkerste? Wij van Tezet willen u uiteraard graag helpen bij het uitzoeken van de ‘beste’ chocoladeletter en hebben daarom een test gedaan. 

In het onderzoek zijn de volgende melk chocoladeletters getest;
  • Verkade S, 200 gr - € 3,75 excl. BTW (Vanaf 28 stuks)
  • Luxe letter S, 300 gr. - € 7,25 excl. BTW (Vanaf 72 stuks)
  • Schildpad letter S, 175 gr. - € 3,35 excl. BTW (Vanaf 40 stuks)
  • Logo Lettro S, 20 gr. - € 4,75 excl BTW (Vanaf 156 stuks)


Resultaat chocoladeletter test

Bij de letters hebben we blind geproefd en om dat zo eerlijk mogelijk te doen, hebben we de chocoladeletters in melk aan de test onderworpen. Al onze personeelsleden hebben onafhankelijk van elkaar geproefd en dit is de uitkomst;
 
1. Luxe letter S - 300 gram
Deze letter heeft een zeer luxueuze uitstraling en is daarom uitermate geschikt als u net iets extra’s wilt geven aan uw personeel. De chocoladeletter is met de hand gedecoreerd. Natuurlijk vinden wij niet alleen uiterlijk belangrijk maar ook de smaak. Uit de test bleek dat hij heerlijk van smaak is. Melkchocolade met daarbij een decoratie van wit en puur geeft een zalige nasmaak, deze letter is de grootste maar zal snel op zijn!
Cijfer: 9,5
   
2. Logo Lettro S - 200 gram
Wilt u een meer gepersonaliseerde letter met een logo? Dan is de Logo Lettro de juiste keuze. Door het toevoegen van een logo sluit de letter goed aan bij het bedrijf, maar sluit de smaak ook goed aan? Tezet heeft de letter getest en vindt de smaak precies zoals een chocolade letter moet smaken. 
Cijfer: 9
   
3. Schildpad letter S - 175 gram
Deze chocoladeletter heeft zijn naam gekregen door het schildpadmotief op de letter, dat zorgt voor een mooie uitstraling. Uit de test bleek dat de chocoladesmaak van begin tot eind erg lekker is. Door het mooie motief, ook nog een aparte letter. 
Cijfer: 8,7
4. Verkade chocoladeletter S - 200 gram
Verkade is hét Nederlandse chocolademerk. Wij hebben dan ook niet voor niets gekozen voor Verkade. Maar hoe komt de chocoladeletter eigenlijk uit de test? Tezet vindt de letter heerlijk. De herkenbare, romige, chocolade smaak van Verkade is altijd goed! 
Cijfer: 8,5