Grote chocolade Paaseieren

Onze chocolade Paaseieren zijn luxe varianten van de Paasgeschenken. De luxe Paaseitjes zitten in een groot chocolade ei en zijn in verschillende maten en prijzen beschikbaar. Met name de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen, maakt het een zeer geschikte attentie voor relaties.

Alle Luxe chocolade Paaseieren

Grote Chocolade Paaseieren als Paasgeschenk

Chocolade Paaseieren (grote Paaseieren of kleine Paaseitjes) zijn hét perfecte geschenk, cadeau of kado voor personeel en relaties. De chocolade Paaseitjes staan goed op ieders bureau, dienen als kleine snack tijdens Pasen én zijn verkrijgbaar in allerlei smaken: melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade. Ook hebben wij grote chocolade eieren waar kleine chocolade eitjes inzitten. Een verrassend groot Paasei met luxe Paaseitjes erin!

 

Met onze chocolade Paaseitjes van Tezet weet je dus zeker dat je Paasgeschenk altijd in de smaak valt!

Eerlijke chocolade

De eerlijke Paaseitjes die je in ons online assortiment kunt bestellen zijn gemaakt van heerlijke chocolade. Deze chocola is op haar beurt gemaakt van cacaopoeder, afkomstig van de cacaoboon. Onze Paasei chocolade is met zorg verkregen en ambachtelijk bereid. Dit maakt elk chocolade Paaseitje een bron van puur genot. Terwijl het Paaseitje warm wordt en smelt op de tong, streelt hij menig smaakpapil en creëert het eitje tijdens Pasen een ware smaaksensatie in de mond. Paaseieren groot, luxe paaseieren of choco paaseieren. Je vind ze allemaal bij Tezet!

Verschillende soorten Paaseieren van Chocolade

Smaken verschillen. Dat is een feit. Daarom kun je bij Tezet online chocolade Paaseitjes kopen in diverse smaken. De meest populaire zijn onmiskenbaar de Paaseitjes van melkchocolade. Een andere smaak, maar wel hetzelfde zachte karakter, proeft u bij de witte chocolade Paaseitjes. Chocolade eieren in de smaak puur hebben een wat krachtigere smaak, door het hogere cacaogehalte. Paaseitjes extra puur zijn ook mogelijk. En je kunt er natuurlijk voor kiezen om specifieke smaken Paaseitjes te bestellen, of een mengelmoes te kopen. Meestal worden chocolade Paaseieren uitgedeeld, en dan komt de diversiteit weer van pas.

Groot Paasei, sfeervol verpakt

Lekker van binnen, mooi van buiten. Een groot chocolade ei met mini chocolade Paaseitjes als relatiegeschenk strelen niet alleen de tong, maar ook het oog. Een uiterst sfeervol doosje chocolade Paaseitjes, een klein zakje Paasei chocolade of een half, groot chocolade ei voor Pasen, rijkelijk gevuld met kleine, lekkere Paaseitjes. Stuk voor stuk in gekleurde wikkel (luxe Paaseitjes in allerlei kleuren!), voor een extra vrolijke uitstraling. Immers, Pasen is een feest en een groot Paasei van chocolade versterkt dat gevoel. Onze luxe Paaseieren geven hiermee een feestelijke sfeer!

Grote Paaseieren en grote afname

Bij elk product in onze online shop staat aangegeven vanaf hoeveel stuks je de Paas ei geschenken kunt kopen. Dat kan vanaf 38 stuks, 56 stuks en zelfs 150 stuks zijn. Echter, wanneer je graag minder stuks wenst te bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden. En die zijn er. Zo kan je een kleine of grote bulk chocolade Paaseitjes geschenken afnemen die aan je wensen voldoet. Verpakkingen zelf samenstellen is mogelijk en speciale wensen horen wij graag. Een chocolade Paasei kopen gaat snel en gemakkelijk bij Tezet, je kunt direct je Paaseieren bestellen online!

Paasgeschenken bedrukken

De Paas- en eikaarten kan je door ons laten bedrukken met je logo, naam en eventueel een persoonlijke boodschap in tekst. Door je bedrijfslogo aan je Paaseitjes geschenk toe te voegen, maak je bij de ontvanger in één klap duidelijk wie de afzender is. Met een mooie persoonlijke boodschap maak je je relatiegeschenken tijdens Pasen nét wat specialer. Niets brengt je boodschap beter over dan bijvoorbeeld een groot chocolade Paasei met je logo erop!

Grote chocolade Paaseieren kopen?

Grote chocolade Paaseieren kopen doet u gemakkelijk bij Tezet. Selecteer het product, kies het gewenste aantal en plaats deze vervolgens in de winkelwagen. Kies de leverdatum die u het beste uitkomt en rond de bestelling af. Bij Tezet kan u dus eenvoudig en snel chocolade Paaseieren bestellen voor uw personeel en relaties. Steeds meer bedrijven en werkgevers kiezen er hierom voor om grote chocolade eieren te bestellen. Vandaag nog chocolade eieren bestellen? Bekijk onze website. Heeft u nog verdere vragen? Neem co/contact-us/ntact met ons op, wij helpen u graag verder!

Paaseitjes bezorgen of ophalen

Je kunt bij leverancier Tezet chocolade Paaseitjes bestellen en laten bezorgen. Maar je hebt bij Tezet ook de keuze om de chocolade Paaseieren zelf op te halen. Het versturen van je Paasgeschenken gebeurt via onze betrouwbare distributeur, waar wij al jaren mee samenwerken. Indien je toch liever wenst je chocolade Paaseieren bestelling zelf op te halen, dan kan dat bij ons in de showroom of op het bezoekadres. Bestel dus gauw je gewenste chocolade Paaseieren online in onze webshop, dan zorgen wij dat deze spoedig bij je op kantoor of bij je relatie arriveren!