Paasgeschenk verpakt in een voorraadpot

Het Paasfeest is toch niet compleet zonder Paaseitjes. Tezet levert diverse verpakkingen voor Paaseitjes, maar in deze voorraadpotten is het een chique kado om te geven en superleuk om te krijgen. De Paaseitjes hebben het Rainforrest Alliance keurmerk, zo bent u verzekerd van (h)eerlijke chocolade.

Alle Voorraadpotten

Voorraadpot

Wil je op een aantrekkelijke manier je personeel of relaties verrassen tijdens Pasen? Dat kan! Het Paasgeschenk waar iedereen op zit te wachten is natuurlijk de voorraadpot gevuld met RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED chocolade Paaseitjes. Bij Tezet hebben wij voorraadpotten in verschillende grootes zodat er altijd wel een voor je bij zit!

Lekker voor op de toonbank…

Om iedereen die je bedrijf bezoekt te laten genieten van Pasen, is onze voorraadpot dé oplossing. Zet de pot op de toonbank bij de receptie of op een andere strategische plek waar veel mensen langs komen zodat iedereen van een lekker Paaseitje kan snoepen!

…of voor je relaties

De glazen pot vol met chocolade Paaseitjes is hét relatiegeschenk bij uitstek tijdens de Paasdagen. Met dit product zal je relatie gegarandeerd weken naar je cadeau kijken en daarmee ook aan jou denken. Dus wil je opvallen? Bestel dan een lekkere gevulde voorraadpot!