Oranje supporter

Als echte oranje supporter wil je ons nationale team natuurlijk aanmoedigen. Tezet heeft diverse mogelijkheden om als bedrijf of personeelsvereniging je medewerkers of relaties te verrassen met een mooi oranje geschenk.

Er staan geen producten vermeld onder deze categorie.

WK oranje pakket

Oranje staat voor enthousiasme, vastberadenheid, succes en aanmoediging. Alles waar wij, als supporters van het Nederlands elftal, ook voor staan tijdens het WK! Van jong tot oud pakt iedereen zijn oranje spullen weer uit de kast, de straten zullen weer bloeien met oranje. Ben jij ook van de partij?

 

Met het WK oranje assortiment van Tezet kun je met volle trots ons elftal aanmoedigen op de tribune, het straatfeest of lekker op de bank. Bekijk al onze WK oranje producten, in verschillende maten en vormen.

 

Alle oranje artikelen voor het WK zijn van topkwaliteit, maar wel beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij en bestel direct jouw oranjepakket!

Oranje relatiegeschenk

Op zoek naar een oranje relatiegeschenk tijdens het WK? Tezet helpt je verder! Met een ruim aanbod aan WK oranje relatiegeschenken, heb je altijd het juiste presentje voor je zakelijke relatie. 

 

Ook voor je personeel kun je een WK oranje pakket uitkiezen. Speciaal op maat gemaakt en conform de huisstijl van je onderneming. Het is niet alleen een leuke attentie voor het personeel, het zorgt ook nog eens voor een feestelijke sfeer op de werkvloer!

 

Je geeft met een oranje relatiegeschenk een sterk signaal en versterkt je relatie. Schouder aan schouder met 1 doel in zicht, het winnen van het WK! We staan er samen sterker voor, doe jij ook mee?

Voetbal presentje

Een voetbal presentje is extra leuk tijdens het WK. Ook al heb je niks met voetbal, iedereen begint er warm voor te draaien. Van jong tot oud, de ‘oranjegekte’ zal niemand ontgaan. 

 

Tezet heeft een divers aanbod aan voetbal cadeaus, ook speciaal in het thema van oranje. Wil je het extra persoonlijk maken? Kies dan uit onze op maat gemaakte voetbal presentjes.

Bestellen bij Tezet

Zorg dat je er op tijd bij bent om uw oranje relatiegeschenk veilig te stellen. Regelmatig moeten we helaas klanten teleurstellen, omdat de voorraden van diverse artikelen al uitverkocht zijn. Heb je al een idee wat je wilt hebben, laat het ons weten, dan wordt dit in de productie meegenomen.

 

Laat je informeren door onze afdeling verkoop en bel met 0316 -282831 of stuur een mail voor verdere info en beschikbaarheid naar verkoop@tezet.nl.