VVV cadeaukaarten

Met de VVV Cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops, maar ook attractieparken, wellness en musea waar je de cadeaukaart kunt besteden. De vrijheid om zelf te kunnen kiezen, maakt de VVV Cadeaukaart bij uitstek het meest veelzijdige cadeau om te geven én om te krijgen.

De voordelen van de VVV Cadeaukaart:

Op het moment dat het jou uitkomt, zelf iets moois uitkiezen, dat maakt de VVV Cadeaukaart tot de populairste cadeaukaart van Nederland. Zo kun je met je VVV Cadeaukaart terecht bij bijvoorbeeld Zalando, Efteling, Wehkamp, Hema, Thuisbezorgd.nl, Blokker, Rituals, Intratuin en Burgers Zoo.

Maar de VVV Cadeaukaart heeft meer:

- Op te waarderen met ieder bedrag tussen € 10 en € 150.
- Te besteden in meer dan tienduizend winkels, webshops, restaurants, sauna’s, attractieparken, musea en nog véél meer.
- Je hoeft het saldo niet in één keer te besteden.
- Veilig en vertrouwd, 100% saldo garantie.
- De kaart is van recyclebaar materiaal en voorzien van Keurmerk Cadeaukaart.


Verras je personeel met een kerstgeschenk mét een VVV Cadeaukaart!
U kunt zelf bepalen welk bedrag u aan de kaart wilt toekennen. 
Bekijk hier aan welke pakketten u een VVV Cadeaukaart kunt toevoegen.

 

Voor Kerst biedt Tezet je de mogelijkheid om pakketten te voorzien van een VVV Cadeaukaart. De VVV Cadeaukaart wordt dan meeverpakt in het gekozen pakket. Je kunt de kaart opwaarderen met ieder bedrag tussen € 10,00 en € 150,00.

Let op: VVV doet er veel aan om zoveel als mogelijk winkels en webshops in het programma te krijgen en te houden, daardoor kunnen er altijd nieuwe VVV kaart acceptanten bijkomen, maar ook om welke reden dan ook afvallen. 
Voor een complete en up to date lijst verwijzen wij u graag naar: https://www.vvvcadeaukaarten.nl/besteden

Besteden in winkels en webshops:

Per 1 juli 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). Dit betekent dat het deel van de ONLINE transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer dan € 50 mag zijn, ook al staat er een hoger saldo op de kaart. Het resterende bedrag blijft op de VVV Cadeaukaart staan en kan gebruikt worden bij een volgende transactie. Deze regel GELDT NIET voor het besteden van de VVV Cadeaukaart in winkels; daar mag het gehele saldo in één keer besteed worden.

 

Tezet vraagt bij een levering van de VVV cadeau kaarten € 9,95 omdat we de levering door de chauffeur graag aan jou als besteller persoonlijk willen laten overhandigen.
Tevens vragen wij bij een bestelling met VVV cadeaukaarten altijd een betaling vooraf.