Zomergeschenk voor relaties

Geef eens een Zomers geschenk, aan je relaties en je zult verrast worden door de enthousiaste reacties. Een zomerpakket relatiegeschenk is heel verrassend. Het is al mogelijk met een klein budget, maar zal enorm gewaardeerd worden. Alle geschenken kunnen ook voorzien worden van een logo en/of tekst, zo maak je je Zomergeschenk helemaal persoonlijk.

Alle Voor relaties

Relatiegeschenk zomer

Ben je op zoek naar een manier om je personeel te verrassen tijdens de Zomermaanden? Met een Zomers relatiegeschenk van Tezet laat je op een unieke wijze je waardering voor je relatie of collega zien. Tezet heeft verschillende pakketten samengesteld, voor zowel grote als kleine budgetten. Zo is er voor ieder wat wils. Ook is het mogelijk om de Zomerpakketten te voorzien van je logo. Twijfel je over de samenstelling van een Zomerpakket? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden! 

Zomergeschenken in de brievenbus

Voor relaties die ver weg wonen of collega’s die liever thuiswerken, heeft Tezet de brievenbus geschikte Zomergeschenken ontwikkeld. Bekijk bijvoorbeeld de BRIEVENBUS ZOMER of de SUN GIFT. Je kunt zelf aangeven wanneer de relatiegeschenken thuisbezorgd moeten worden. Zo kan je het uidelen van het Zomerpakket combineren met een online meeting voor het hele bedrijf. We weten zeker dat iedereen deze relatiegeschenken voor de Zomer zal waarderen. Zo gaat niet alleen de zon, maar ook je personeel stralen!

Zomerpakket relatiegeschenk op het strand

Gaat een collega of relatie naar een warme bestemming toe deze zomer? Dan heeft Tezet speciaal voor deze gelegenheid Zomerse relatiegeschenken ontwikkeld met daarin producten voor het strand. Denk bijvoorbeeld aan een frisbee, strandbal of een compacte koeltas. Zo’n leuk relatiegeschenk laat ook op een onverwacht moment je waardering zien. Bovendien voelt je medewerker of relatie zich verbonden met je bedrijf, zelfs wanneer ze op vakantie zijn. Kortom: een Zomers relatiegeschenk is de perfecte manier om het nét even anders te doen. 


Heb je nog vragen of onduidelijkheden over onze Zomerpakketten? Neem contact met ons op via het nummer 0316 - 282831 of stuur een mail naar verkoop@tezet.nl. Wij helpen je graag met het uitkiezen of samenstellen van het perfecte Zomerse relatiegeschenk, voor een fijne prijs. Alles is bespreekbaar!