Kerstpakket ideeën

Iedereen kijkt uit naar de mooiste tijd van het jaar, is het niet om de vrije dagen, dan is het wel voor de geschenken die je krijgt. Of het nou vanuit het werk of van de familie komt, het gaat om de blijk van waardering die je wilt ontvangen.
Een jaar van hard werken wordt in het bedrijfsleven vaak beloond met een Kerstpakket. Daarnaast worden zakenrelaties ook vaak bedankt met een passend Kerstgeschenk. Voor de directiesecretaresse, de afdeling HR, de inkoper, de personeelsvereniging of zelfs de afdeling marketing is het ieder jaar weer een uitdaging om met een origineel idee te komen.
De verwachtingen vanuit het personeel en de relaties zijn vaak hoog en de verantwoordelijke wil graag weer iets unieks geven. Het liefst weer iets dat het geschenk van het vorige jaar overtreft! 

Ideeën kerstpakket:

Wilt u een origineel kerstpakket geven? Wij van Tezet geven u enkele tips, zodat u uw medewerkers en relaties écht kunt verrassen tijdens de Kerstdagen!
  1. Kerstpakket op thema (borrel, travel, relax)
  2. Kerstpakket op land (Italiaans, Spaans)
  3. Kerstpakket op kleur (rood, groen, geel)
  4. Kerstpakket met product (koffer, tas, wijnkoeler)
  5. Een kerstgeschenk met VVV bon

  1. Kerstpakket op thema

en traditioneel kerstpakket ligt altijd bij iedereen in de smaak. Verras uw medewerkers extra door te kiezen voor een tradioneel pakket met een origineel thema! Denk bijvoorbeeld eens aan een pakket grill, gourmet & bbq, een travel & outdoor pakket, of een relax & gezondheid pakket!

2. Kerstpakket op kleur

 

Een ander idee is om het kerstpakket aan te laten sluiten bij de bedrijfskleuren. Is er een bepaalde kleur welke bijvoorbeeld in het logo sterk naar voren komt? Kijk dan eens naar een rood, groen, blauw of goud Kerstpakket

3. Kerstpakket op land

Wilt u nog meer inspiratie? Geen probleem! Heeft u al eens gedacht aan een Kerstpakket gerelateerd aan een land? Neem bijvoorbeeld het favoriete vakantieland van uw personeel. Met een Italiaans of Spaans pakket wanen zij zich weer helemaal in de sferen van de vakantiebestemming.

4. Kerstpakket met product

Ook kunt u uw eigen creativiteit de vrije loop laten. Het idee van Tezet; schrijf de gewenste verpakking in het midden van een A4 en schrijf hier alle leuke en lekkere dingen omheen die u in het pakket zou willen hebben. Begin bijvoorbeeld met een doos, een mok, een tas of een koffertje en bedenk welke inhoud hier het beste bij zou passen. Zo kunt u zelf uw eigen kerstpakketten samenstellen!

5. Kerstgeschenk met VVV bon

U kunt er ook voor kiezen om uw personeel een kerstgeschenk te geven zoals kerst chocolade of een fles wijn, in combinatie met een VVV bon. Op die manier geeft u uw medewerkers een klein geschenk (welke u ook kunt personaliseren met uw logo!) en tevens de mogelijkheid om zelf iets te kopen voor de VVV bon. Een perfecte combinatie voor uw personeel!

Originele kerstpakket ideeën, en binnen budget!

Heeft u zelf al een idee voor een uniek kerstpakket? Wellicht wilt u zelf een pakket samenstellen, maar zit u in over het budget? Of heeft u een idee gekregen tijdens het lezen van dat artikel en zoekt u hier het juist pakket bij? Wilt u geen groot pakket maar één mooi kleiner Kerstgeschenk? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
   
Bij Tezet denken wij graag mee en bieden u een oplossing. Alles wordt uit handen genomen! Wij pakken de Kerstpakketten in, kunnen deze voor u personaliseren en bezorgen op locatie of bij uw personeel thuis.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een origineel kerstpakket? Neem dan contact met ons op via 0316 – 28 28 31 of stuur ons een bericht via info@tezet.nl