Kerstpakket samenstellen | Zelf je eigen kerstpakket laten maken

| 22 juni 2020
Kerstpakket samenstellen | Zelf je eigen kerstpakket laten maken

Unieke kerstpakketten geven aan je personeel? Bij Tezet hebben we allerlei mooie kerstgeschenken. Maatwerk? Neem gerust contact op.

Kerstpakket samenstellen: zelf je eigen kerstpakket laten maken

Ieder bedrijf wil haar waardering voor een jaar hard werken laten zien aan het personeel. Een kerstpakket is dan een gebruikelijke gift, maar hoe zorg je ervoor dat dit nog als uniek overkomt? Juist met een zelf samengesteld pakket vol met kerstlekkernijen! Bij Tezet luisteren we graag naar je eigen ideeën en proberen zo goed mogelijk met je mee te denken. Voordat je een eigen pakket voor kerst wil samenstellen raden wij je aan om ons huidige assortiment te bekijken. Deze pakketten zijn minstens zo leuk en verrassend! Bij ons vind je namelijk een uitgebreid en uniek assortiment. Wil je toch zelf een kerstpakket maken? Lees hier onze mogelijkheden hoe je zelf een kerstpakket kan samenstellen.

Huidige kerstpakketten van Tezet: unieke Kerstverpakkingen!

Waarin zijn de kerstgeschenken van Tezet uniek? We hebben kerstpakketten in alle soorten en maten en voor elk budget! Dat komt doordat wij onze pakketjes zelf maken en samenstellen. Bekijk onder andere eens onze leuke kersttasjes of stoere kerst kistjes vol met kerst producten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we onze top 10 kerstgeschenken op een rijtje gezet. Ben je verliefd geworden op een verpakking, maar toch liever een net iets andere inhoud? Neem gerust contact op met ons team!

Brievenbusgeschikte kerstpakketjes en geschenken

In deze roerige tijden is het extra belangrijk om de waardering naar je personeel of relaties uit te blijven spreken. Speciaal vanwege het vele thuiswerken hebben wij brievenbuspakketjes ontworpen om iedereen toch een kleine verrassing te kunnen sturen. Verrassen hoeft niet duur en of groot te zijn, de kleinste pakketjes die onverwachts komen toveren vaak al een gigantische lach op mensen hun gezicht. Bekijk hier ons aanbod aan brievenbusgeschikte kerstgeschenken of ga je kerstpakket zelf maken en laat je waardering op de deurmat vallen.

Zelf een kerstpakket samenstellen?

Tezet doet alles in eigen huis. Het personaliseren van labels en het samenstellen van pakketten is daarom geen enkel probleem en we denken ook graag met je mee over het ontwerp. Alle kerstpakketten zijn lekker van binnen en mooi van buiten. We zorgen voor een sfeervolle verpakking, die ook goed tegen een stootje kan. Wil je zelf een kerstpakket maken? Neem contact op en wij helpen je graag verder!

Kerstpakketten eenvoudig online bestellen

Onze kerstgeschenken en pakketten zijn eenvoudig online te bestellen en de levering is mogelijk wanneer je dat wenst. Bij Tezet is het ook mogelijk om een goed doel te steunen met je aankoop en/of je pakket te voorzien van een persoonlijke boodschap met onze leuke kerst labels. 

Kom je er niet helemaal uit met het online bestellen, het kerstpakket zelf samenstellen of heb je specifieke wensen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.