Pasen is een uitgelezen moment om waardering te tonen aan collega's en zakenrelaties. En wat is een betere manier om dit te doen dan met heerlijke Paaschocolade? Bij Tezet vind je een uitgebreide selectie aan Paaschocolade, van Paaseieren tot aan chocolade Paashazen. Inspiratie nodig? Dit zijn onze favoriete cadeaus met Paaschocolade om te geven. 

 

Paaschocolade bestellen voor je collega’s

Ben je op zoek naar een heerlijk Paasgeschenk voor collega’s? Ga dan voor heerlijke Paaschocolade. In al onze Paaspakketten vind je wel heerlijke Paaschocolade. Van chocolade Paaseieren tot aan chocolade Paashazen. 

 

Gepersonaliseerde Paaschocolade geven

Bij Tezet kunnen we Paaschocolade voorzien van een bedrukking of een logo. Hiermee verras jij jouw personeel en/of relaties gegarandeerd! Onze designers personaliseren jouw chocolade voor Pasen tot in de perfectie. Lever je logo en bedrijfsnaam aan, en wij zorgen voor een gepersonaliseerd Paaschocolade cadeau dat iedereen geweldig vindt. 

 

Een uniek Paaschocolade cadeau

Naast heerlijke chocolade Paaseitjes in diverse smaken, vind je bij Tezet ook unieke Paasgeschenken van chocola. Denk bijvoorbeeld aan een uniek Paasspel of puzzel van chocolade. Er is voor ieder wat wils. Unieke Paaschocolade bestellen? Dat is bij Tezet heel eenvoudig. Verras jouw collega’s en relaties dit jaar ook met heerlijke Paaschocolade! 

 

Tips voor het kiezen van een Paaschocolade cadeau

Wil jij jouw collega’s en relaties verrassen met heerlijke Paaschocolade, maar weet je nog niet wat? Wij helpen je graag bij het kiezen van een uniek cadeau voor Pasen. 


1. Ken je ontvanger: kies Paaschocolade die aansluit bij de voorkeuren van jouw personeel en relaties. 


2. Ga voor een aantrekkelijke verpakking: chocolade voor Pasen aantrekkelijk verpakken? Dat verhoogt de impact van het geschenk. Gelukkig vind je genoeg unieke verpakkingen bij Tezet. 


3. Bestel tijdig: zorg ervoor dat je ruim op tijd voor Pasen jouw Paaschocolade bestelt, zodat het op tijd binnen is en je voor Pasen je collega’s kunt verrassen.