Paaspakketten verpakt in Paas emmers

Wat zal het vrolijk staan, op elk bureau een leuk Paas emmertje gevuld met Paaseitjes. Je collega's zullen zeker verrast zijn bij het zien van zo'n leuke verrassing op hun bureau. Of neem een leuk Paas emmertje mee naar je relaties, waar je een Paas groet van je bedrijf aan toevoegt, we verzorgen het graag!

Alle Paas emmers

Een Paasgeschenk in de vorm van een Paasemmer of Paasgieter

Wil je op een originele manier jouw personeel of relaties blijk van waardering geven tijdens Pasen? Dat kan bij Tezet! Wat dacht je van een Paasemmer of Paasgieter vol met chocolade eitjes als Paasgeschenk? Je kan altijd de keuze maken uit een door ons samengesteld product.

Deel jouw wensen met ons

Heb je zelf wensen heeft, laat het ons op weten. Zo kunnen we de ideale Paasemmer of Paasgieter voor jou samenstellen, gevuld met verschillende lekkernijen. 

 

Onze metalen Paasemmers en Paasgieters zijn er in allerlei kleuren en maten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor emmer in 6 kleuren, of een 23 centimeter grote gieter. In de kleur van de huisstijl of -kleur van het bedrijfslogo? De keuze is aan jou maar we helpen graag een handje.

Een écht Paasgeschenk

Uiteraard maken we er een écht Paasgeschenk van. Daarom pakken we de emmers en gieters in met folie en doen we er een mooie strik omheen. Ook deze is in de bijpassende kleur. Tevens mag een label met de boodschap ‘Vrolijk Pasen’ niet ontbreken. Je hebt ook de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap of logo door te geven voor op de labels.