Paaseitjes bestellen als Paasgeschenk

Op zoek naar een groothandel voor Paaseitjes? Paaseitjes zijn hét perfecte geschenk voor personeel en relaties tijdens Pasen. Ze zijn relatief goedkoop, staan goed op ieders bureau. Onze mix van Paaseitjes is een mooie combinatie van kleur en smaken. Welke vind jij het lekkerst?

Alle Paaseitjes

Paaseitjes als Paasgeschenk

Chocolade paaseitjes zijn leuk om te geven aan personeel en relaties tijdens Pasen. Er zijn verschillende Paasgeschenken met Paaseitjes verkrijgbaar in het assortiment. Zo vind je kleine zakjes, een weckpot, een vogelnestje en zelfs een complete kist vol Paaseitjes om cadeau te doen. Paaseitjes zijn toegevoegd aan geschenken van groot naar klein en goedkoop tot exclusief. Zorg dat je verrassing in de smaak valt deze Pasen! Blijf origineel en geef waardering met Pasen!

Verschillende manieren van verrassen

Met chocolade eitjes kun je alle kanten uit. Ga bijvoorbeeld voor kleine of grote zakjes.  Kies voor een eikaart of ga voor Paas pralines om mee te verrassen. Als je een cadeau wil versturen, ga je voor brievenbusgeschikte Paascadeaus die bij je personeel of relatie kan worden thuisbezorgd.

Tongstrelende chocolade

De eerlijke chocolade eitjes die je in ons online assortiment kunt bestellen zijn gemaakt van heerlijke chocolade. Deze chocola is op haar beurt gemaakt van cacaopoeder, afkomstig van de cacaoboon. Met zorg verkregen en ambachtelijk bereid, maakt dit elk chocolade Paaseitje een bron van puur genot. Terwijl het Paaseitje warm wordt en smelt op de tong, streelt hij menig smaakpapil en creëert het eitje tijdens Pasen een ware smaaksensatie in de mond. Wij gaan als groothandel Paaseieren voor echte kwaliteit chocolade. 

Tezet is dé groothandel in paaseitjes

Smaken verschillen. Dat is een feit. Daarom kan je bij TEZET online Paaseitjes kopen in een mooie mix van diverse smaken. De meest populaire zijn onmiskenbaar de Paaseitjes van melkchocolade. Een andere smaak, maar wel hetzelfde zachte karakter, proeft je bij de witte chocolade Paaseitjes. Chocolade eieren in de smaak puur hebben een wat krachtigere smaak, door het hogere cacaogehalte. Meestal worden chocolade Paaseieren uitgedeeld, en dan komt de diversiteit weer van pas. In de Tezetmix met 7 smaken zit voor ieder wat wils.

Sfeervol verpakte Paaseitjes online bestellen

Lekker van binnen, mooi van buiten. Je mini chocolade Paaseitjes als relatiegeschenk strelen niet alleen de tong, maar ook het oog. Een uiterst sfeervol doosje Paas eitjes, een klein zakje Paaseieren of een half, groot chocolade ei voor Pasen, rijkelijk gevuld met kleine, lekkere Paaseitjes. Stuk voor stuk in gekleurde wikkel (Paaseitjes in allerlei kleuren!), voor een extra vrolijke uitstraling. Immers, Pasen is een feest en deze zakjes Paaseitjes versterken dat gevoel! Bij groothandel  Tezet worden alle Paaseitjes leuk verpakt. Wij ontwerpen met veel zorg en liefde onze verpakkingen helemaal zelf! 

Kleine of grote afname paaseitjes

Bij elk product in onze online shop staat aangegeven vanaf hoeveel stuks je de Paas ei geschenken kunt kopen. Dat kan vanaf 150 stuks, 56 stuks, 38 stuks of zelfs vanaf kleinere aantallen. Je kunt kilo's Paaseitjes bij onze groothandel bestellen, maar ook Paaseitjes 200 gram of 150 gram. Echter, wanneer je graag minder stuks wenst te bestellen dan het voorgeschreven minimum, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we graag met je naar de mogelijkheden. En die zijn er. Zo kan je een kleine of grote bulk chocolade Paaseitjes afnemen die aan uw wensen voldoet, of Paaseieren zakjes. Ook chocolade paaseitjes bestellen bij Tezet, neem contact voor meer informatie!

Maak je cadeau persoonlijk

De Paas- en eikaarten kan je door ons laten bedrukken met je logo, naam en eventueel een persoonlijke boodschap in tekst. Door je bedrijfslogo aan je Paaseitjes geschenk toe te voegen, maak je bij de ontvanger in één klap duidelijk wie de afzender is. Met een mooie persoonlijke boodschap maak je je relatiegeschenken tijdens Pasen nét wat specialer. Zo blijf je echt origineel met een uniek Paaspakket van Tezet.

Paaseitjes grootverpakking?

Als je op zoekt bent naar een grootverpakking van chocolade Paaseitjes voor op kantoor of bij je klant, neem dan gerust contact met ons op. Op zoek naar een groothandel voor Paaseieren? We helpen je graag bij diverse verzoeken. Verpakkingen zelf samenstellen en speciale wensen komen wel vaker voor, dus ook voor je mogelijk. Of het nu een grootverpakking Paaseitjes van 1, 2,5 of 5 kilo (bulk) is, Tezet helpt je graag!

Paaseitjes kopen online

Paaseitjes versturen door Tezet? Je kunt bij leverancier Tezet chocolade Paaseitjes online bestellen en laten bezorgen. Maar je heeft bij Tezet ook de keuze om de chocolade Paaseieren zelf op te halen. Paaseieren kopen doet je gemakkelijk via onze groothandel website. Het versturen van je Paasgeschenken gebeurt via onze betrouwbare transporteur, waar wij al jaren mee samenwerken. Indien je toch liever wenst je chocolade Paaseieren zelf op te halen, dan kan dat vanuit ons magazijn en bezoekadres:

 

Tezet - The Surprise Company
Lithograaf 39
6921 VA Duiven

 

Je kunt gewoon gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Vers & Op Tijd Bezorgd

Wij garanderen je dat je chocolade Paaseitjes voor Pasen altijd vers zijn op het moment van leveren of ophalen. Bovendien kan je ook op factuur of op rekening betalen. Tot slot bezorgen we je chocolade Paaseitjes stipt op de afgesproken leverdatum. Ook als je de eieren last minute heeft besteld!

 

Je kunt de Paaseieren kopen online in onze webshop, dan zorgen wij dat deze spoedig bij je op kantoor of bij je relatie arriveren!