Sintpakketten verpakt in Sint koffers

Groeten uit Spanje! Met deze unieke kartonnen Sintkoffers geef je een origineel Sinterklaaspakket weg. Wij hebben de koffers vast gevuld met o.a. heerlijke Bolletjes kruidnoten, chocoladeletters, gevuld speculaas en nog veel meer. Zo wil iedereen wel op reis gaan!

Alle Sint koffers

Sint Koffers

Inpakken en meenemen!

Deze Sint koffers zijn gevuld met een keur aan Sinterklaas lekkernijen. De Sint koffers zijn voorzien van een kunststof handvat. Een leuke verpakking voor het grootste feest van het jaar! Wij hebben diverse varianten voor je bedacht. Mocht je keuze niet tussen de Sint koffers staan, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om de voor jou juiste samenstelling te bepalen.

Je gepersonaliseerde koffer?

De Sint koffers kunnen voorzien worden van een persoonlijke boodschap en/of logo van je bedrijf. Door middel van een label, een brief en/of een logo etiket maak je van het Sint geschenk een specifiek door je bedrijf bedacht kado. Wij weten uit ervaring dat je werknemers, collega's en/of relatie's dit zeer zullen waarderen. Veel plezier met het maken van je keuze!