Over Tezet

Kleine verrassingen van de Sint

"Hoe leuk zou het zijn als medewerkers dit jaar onverwachts worden verrast met Sinterklaas?". Met dat idee maakte en bezorgde Ben en Gabriëlle in 1999 zelf de eerste flyer. De Piccolo, Medio en Grando pakketten van toen bestaan nu nog steeds! Het was een doorslaand succes!

Begonnen vanuit de woonkamer

De speelgoed dozen werden geleegd en gevuld met kruidnoten! De dozen met verrassingen stapelde zich de eerste jaren steeds verder op in de woonkamer. Tot het plafond letterlijk bereikt werd. Op zoek dus naar een nieuw pand om meer en betere verrassingen te maken!

Van 3 naar 250 soorten pakketten

Groter worden betekent meer pakketten in het assortiment en mooiere folders. Van keuze uit 3 naar keuze uit 250 verschillende Sinterklaaspakketten! Groter betekent echter niet minder persoonlijk. Pakketten personaliseren werd al snel mogelijk.

Onze 'grotere mantel' in 2002

Het is het jaar 2002. Uit onze mantel gegroeid en dus verhuisd naar een pand met een grotere hal. Afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Een grote hal met voldoende ruimte en een kantoor was nodig om klanten te blijven helpen met verrassen.

De Paashaas doet ook zaken

Een ander krachtig en onverwacht verrasmoment is Pasen. Het Paasseizoen werd toegevoegd aan de collectie. En ook in dit seizoen herkende ondernemers snel de waarde van verrassen!

De wereld steeds een beetje mooier maken

Hoe groot we ook worden, bij ons staat het geluk van de mensen om ons heen voorop. Door ze te waarderen, wordt de wereld om ons heen vanzelf een beetje gelukkiger. Hoe zou de wereld eruit zien als iedereen dit doet?

Hulppieten en hulphazen

We hebben een trouw en vast team met onder andere 50+'ers die elk seizoen weer staan te trappelen om te beginnen. Elk pakketje wordt dan ook met veel zorg en aandacht ingepakt door deze toppers.

Klantwaardering

“Wij doen al verschillende jaren zaken als bedrijf met Tezet. Ze hebben een goede service en zijn flexibel." - mevrouw van der Wielen

 

Prachtig om te horen. Deze reviews hangen we op zodat het complete team kan meegenieten van de klantwaarderingen!

Verrassen is mensenwerk. Wat een feest om met dit gezellige en fijne team te werken! Samen maken we de mooiste pakketten zodat jij iemand op een originele manier kan verrassen en waarderen!

Wij zijn in 1999 begonnen met Tezet. Het idee ontstond op de zolderkamer met de gedachte om je personeel of je relaties op een onverwachts moment te verrassen, Sinterklaas is een perfect moment hiervoor, niemand verwacht het. Een echt Sinterklaaspakket bestond nog niet in Nederland. Dit zijn we gaan uitwerken, een leuk Sinterklaaspakket in een jute zakje met een label eraan waar je je persoonlijke boodschap op kunt laten drukken. Het ontvangen van kruidnoten en een chocoladeletter is erg leuk, maar het is extra verrassend om het te ontvangen in een leuk jute zakje met een strikje er omheen. Zo is het een dubbele verrassing: het moment en de manier waarop het verpakt is! Dan hoeft het pakket niet eens zo groot te zijn, het is juist de kracht van het onverwachte en hoe het gegeven wordt. Een unieke manier om je waardering te uiten.​

Vanuit deze gedachte is Tezet verder gegroeid naar een bedrijf die vol zit met verrassingspakketten voor allerlei momenten. Zodra je iemand altijd op een vast moment in het jaar een waardering geeft, is het na verloop van tijd niet meer echt een verrassing. Vanuit deze gedachte is Tezet naast Sinterklaas ook gestart met de seizoenen Pasen, Zomer en Kerst. Op deze manier kan je iemand het hele jaar door op een onverwacht moment verrassen. Het gaat dan niet zozeer om de grootte van deze waardering, maar de waardering zit juist ook in kleine dingen. Tevens biedt Tezet diverse specialiteiten aan, zoals , Logochocolade, Dag van de Zorg, Secretaressedag en nog vele andere thema's en logo gifts.

Wij doen er met ons team alles aan om onze klanttevredenheid op het hoogste niveau te houden. Elk jaar ontwikkelen wij onze eigen verpakkingen en pakketten. Op deze manier kan je elk jaar weer een nieuw en origineel pakket geven aan je personeel en relaties. Tevens zorgen we ervoor dat vanaf het eerste klantcontact tot aan de levering we alles tot in de puntjes zullen verzorgen. Onze klanten maken dit elk jaar weer mogelijk en daar zijn wij zijn erg trots op.

 

Wil je een specialist die het assortiment, de kwaliteit, de creativiteit en de snelheid in huis heeft? Wij zorgen heel graag voor een originele verpakking, voegen je logo en/of persoonlijke tekst toe en kunnen versturen naar meerdere adressen en leveren altijd volgens afspraak! Neem telefonisch (0316 28 28 31) contact op of stuur een mail met je gegevens naar info@tezet.nl. En ervaar ook binnenkort hoe het is om iemand te verrassen met de unieke pakketten van Tezet!