Oud en nieuw pakketten en -geschenken

Geen tijd gehad om voor de Kerst je relaties te bezoeken? Om de laatste dagen van het jaar feestelijk uit te luiden bieden wij je de oud & nieuw specials. Nieuwjaars geschenken en nieuwjaarspakketten die op de laatste dagen van het jaar en de eerste weken van het nieuwe jaar van pas komen. Je hebt sowieso succes met een  origineel nieuwjaarsgeschenk. 

Alle Nieuwjaar

Oud en nieuw pakketten van Tezet

Om de laatste dagen van het jaar feestelijk uit te luiden bieden wij de Oud & Nieuw specials. Hiermee kan je jouw medewerkers en relaties de leukste Nieuwjaarspakketten geven. De Nieuwjaarskaart en de pralines mogen natuurlijk in de eerste weken van het nieuwe jaar verstuurd worden. Zo’n Nieuwjaar kado zal zeker gewaardeerd worden.

Oud en nieuw pakketten voor personeel en relaties

Het afsluiten van het jaar en het beginnen van het nieuwe jaar, dat moet natuurlijk gevierd worden! Maak daarom jouw medewerkers en klanten blij met oud en nieuw kadootjes. Kies voor een eetpakket of wat lekker te drinken, met een Nieuwjaarspakket van Tezet maak jij jouw medewerkers en klanten blij.

Oud- en Nieuwjaarscadeau personeel

Er zijn verschillende manieren om Nieuwjaarscadeaus te geven, afhankelijk van je budget en het aantal medewerkers dat je wilt bedanken. Zo begint je personeel het nieuwe jaar met een lach. Bekijk het uitgebreide assortiment aan originele Nieuwjaarscadeau's voor jouw personeel. 

Bestel op tijd je Eindejaarsgeschenk of Nieuwjaarspakket!

Het jaar is zo voorbij. Net als bij vele anderen is dit ook voor ons het drukste moment van het jaar. Wij zullen alles doen en niets laten om je nieuwsjaarsgeschenken bestellingen goed te verwerken. Thema voorraden zijn niet onbeperkt. Wil je de garantie dat ook jouw keuze wordt geleverd dan is een tijdige bestelling wenselijk. Neem contact op met een van onze medewerkers, zodat wij de oud en nieuw kadootjes kunnen reserveren.