Oudjaar- en eindejaarsgeschenken

Geen tijd om nog voor de Kerst je relaties te bezoeken? Om de laatste dagen van het jaar feestelijk uit te luiden bieden wij je de oud & nieuw specials. Nieuwjaars geschenken en nieuwjaarspakketten die op de laatste dag van het jaar en de eerste van het nieuwe jaar van pas komen. TIP: we hebben ook brievenbusgeschikte Nieuwjaars geschenken! Bekijk de oudejaarsgeschenken van Tezet.

Alle Oud & Nieuw specials

Nieuwjaarspakketten en Eindejaarsgeschenken

Om de laatste dagen van het jaar feestelijk uit te luiden bieden wij de Oud & Nieuw specials. Hiermee kan je jouw medewerkers en relaties de leukste Nieuwjaarspakketen geven. De Nieuwjaarskaart en de pralines mogen natuurlijk in de eerste weken van het nieuwe jaar verstuurd worden. Zo’n Nieuwjaar kado zal zeker gewaardeerd worden.

Nieuwjaars geschenken aan personeel en relaties

Het afsluiten van het jaar en het beginnen van het nieuwe jaar, dat moet natuurlijk gevierd worden! Maak daarom jouw medewerkers en klanten blij met oud en nieuw kadootjes. Kies voor een eetpakket of wat lekker te drinken, met een Nieuwjaarspakket van TEZET maak jij jouw medewerkers en klanten blij.

Nieuwjaarsgeschenk & Eindejaarsgeschenk

Het geven van een Nieuwjaarspakket is een leuke manier om de banden met werknemers en zakenrelaties te versterken en te laten zien dat ze gewaardeerd worden. Het is ook een gebruikelijk en gewaardeerd gebaar in veel bedrijfsculturen, dus als je overweegt om nieuwjaarspakketten te geven, is het een goed idee om dit met je collega's te overleggen en te bekijken wat voor soort pakketten zij leuk zouden vinden.

Oud- en Nieuwjaarscadeau personeel

Er zijn verschillende manieren om Nieuwjaarscadeaus te geven, afhankelijk van je budget en het aantal medewerkers dat je wilt bedanken. Zo begint je personeel het nieuwe jaar met een lach. Bekijk het uitgebreide assortiment aan originele Nieuwjaarscadeau's voor jouw personeel. 

Bestel op tijd je Eindejaarsgeschenk of Nieuwjaarspakket!

Het jaar is zo voorbij. Net als bij vele anderen is dit ook voor ons het drukste moment van het jaar. Wij zullen alles doen en niets laten om je Nieuwjaarspakket bestellingen goed te verwerken. Thema voorraden zijn niet onbeperkt. Wil je de garantie dat ook jouw keuze wordt geleverd dan is een tijdige bestelling wenselijk. Neem contact op met een van onze medewerkers, zodat wij de oud en nieuw kadootjes kunnen reserveren.