Paaspakketten van € 10,00 - € 15,00

Binnen je budget hebben we veel mooie, luxe mogelijkheden. Van een luxe Paasei gevuld met bonboneitjes, tot geschenken die je personeel daarna ook nog kunnen gebruiken (waxinelicht huisje of gevulde koetas). De royale pakketten zullen je zeker enthousiaste reacties opleveren!

Alle Van € 10,00 - € 15,00

Betaalbare Paasgeschenken van €10,00 tot €15,00

Zoek je een bijzondere manier om je medewerkers of zakelijke relaties te verrassen met Pasen, maar wil je binnen een bepaald budget blijven? Verken dan onze selectie van unieke en creatieve Paasgeschenken, specifiek samengesteld in de prijsklasse van €10,00 tot €15,00. Deze collectie omvat zorgvuldig geselecteerde chocolade-eitjes tot handgemaakte delicatessen, perfect voor elk budget.

Maatwerk binnen je budget voor Paasgeschenken

Is het jouw doel om je team of relaties deze Paasdagen te verrassen? Onthoud dat originele Paasgeschenken niet kostbaar hoeven te zijn. Onze collectie van €10,00 tot €15,00 staat vol met diverse opties die bij ieders voorkeuren passen. Jouw ideeën en voorkeuren zijn essentieel voor ons, en we staan klaar om samen te werken aan het realiseren van jouw perfecte Paasgeschenk. We bieden niet alleen een breed assortiment aan, maar zorgen ook voor een zorgvuldige levering met een garantie op versheid. Ontdek vandaag nog onze unieke Paasgeschenken en maak je keuze!

Ruime selectie aan originele Paascadeaus van €10,00 tot €15,00

Bij Tezet vind je een uitgebreide reeks aan originele Paasgeschenken, allemaal binnen het bereik van €10,00 tot €15,00. Van innovatieve Paasverpakkingen zoals een omeletpannetje met thema, moderne vensterdoosjes, tot half opengewerkte chocolade-eieren, elk item is gevuld met de heerlijkste lekkernijen. Bijna al onze Paaschocolade is RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED, wat betekent dat je niet alleen geniet van kwaliteit maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. Voeg een persoonlijke touch toe met een label voorzien van jouw boodschap om je Paasattentie extra speciaal te maken.

Benieuwd naar ons volledige assortiment Paaspakketten binnen dit budget?

Duik in ons uitgebreide aanbod en vind het ideale Paasgeschenk dat past bij jouw budget en de smaak van je team of relaties. Met onze diversiteit aan Paasgeschenken van €10,00 tot €15,00, garanderen we dat er voor iedereen iets bijzonders tussen zit. Ontdek nu en kies het perfecte geschenk om dit Paasfeest onvergetelijk te maken.