Zomerpakketten vanaf € 13,50

Een luxe Koeltas of doos vol met de heerlijkste Zomerartikelen,  wat zal dit een enorme verrassing zijn, als je personeel of relaties het open maken! Voeg er een leuk Kaartje aan toe (eenvoudig bij te bestellen), en het uitdelen kan beginnen!!

Alle Vanaf € 13,50

Luxe Zomerpakketten vanaf € 13,50

Full-service

Wij kunnen je een compleet service pakket bieden met aflevering op één of honderden adressen. Wij zorgen voor het samenstellen en verpakken van luxe Zomerpakketten, voorzien van bijbehorende (motivatie)brief etc.. Wij zorgen er voor dat dit alles per adres wordt geleverd op een wijze, zoals jij dat wenst en op een tijdstip door jou uitgekozen. Dit in kleine- of in grote oplages van duizenden stuks. 

Prijs en kwaliteit

Wij zullen alles doen en niets laten om je opdracht op een juiste en accurate wijze uit te voeren. Het succes van een activiteit staat of valt met een smetteloze uitvoering. Wij zullen je een eerlijk advies geven over de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. Dit alles om een perfecte uitvoering van een opdracht te kunnen waarborgen en dat je exact weet wat je krijgt voor welke prijs. 

 

Wil je ook een voorstel van onze luxe zomerpakketten, neem dan contact op met onze afdeling verkoop op nummer 0316 - 282831 of stuur een mail naar verkoop@tezet.nl . Wij doen het graag en goed!