Brievenbusgeschikte Kerstgeschenken en attenties

Ben je op zoek naar een Kerstgeschenk of attentie voor je personeel of relaties die je wilt versturen naar hun huisadres? Je bespaart veel verzendkosten, door te kiezen voor een Kerstgeschenk of -cadeau dat door de brievenbus past. Je logo of Kerstwens toevoegen op een etiket of kaart? Wij drukken dit in eigen huis, dus bestel snel!

Alle Brievenbusgeschikt

Brievenbus Kerstgeschenk: stuur een Kerstpakket per post

Geen grote Kerstviering dit jaar? Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je Kerst zomaar aan je voorbij moet laten gaan. Verras je thuiswerkers met een mooi Kerstpakket op de deurmat. Kies voor een attentie versturen als blijk van waardering naar je klanten of trakteer je relaties op een feestelijk relatiegeschenk. Kerstpakketten per post versturen doe je eenvoudig in de Kerstshop van Tezet. Wij hebben namelijk een speciaal assortiment aan Kerstgeschenken en Kerstpakketten die gewoon door de brievenbus passen!

Kerstpakket versturen via de post

Tegenwoordig wordt er steeds meer digitaal gewerkt, maar je wil natuurlijk wel al jouw medewerkers en relaties voorzien van een mooi Kerstpakket. Daar hebben we bij Tezet de perfecte oplossing voor gevonden: Kerstpakketten versturen via de post. Onze brievenbus Kerstgeschenken zijn klein genoeg om door de brievenbus te passen, maar groot genoeg om te vullen met allemaal lekkernijen! Dat en meer vind je allemaal in de uitgebreide Kerstshop van Tezet. Verstuur jij dit jaar een brievenbus cadeau met Kerst?

Relatiegeschenken voor Kerst: via de brievenbus

Een Kerstpakket is bij uitstek iets wat jaarlijks aan het personeel wordt gegeven. Maar vergeet je relaties en klanten niet. Een extra blijk van waardering is altijd op zijn plek. Mooi meegenomen: een zakelijk Kerstgeschenk voorzien van jouw logo en je hebt gelijk een extra promotie momentje te pakken. Een Kerst relatiegeschenk via de brievenbus: dat verwachten ze vast niet! Een Kerstpakket opsturen naar je relaties dit jaar? Bekijk ons uitgebreide assortiment aan Kerstgeschenken en verras ze met heerlijke chocolade. 

Uniek assortiment van zakelijke Kerstattenties

Een brievenbus Kerstpakket… Nee, we hebben het dan niet over een simpel envelopje met een cadeaubon, maar over Kerstpakketten in een compact, slim ontworpen verpakking. Onze Kerst brievenbusdoosjes zijn groot genoeg om te vullen met allerlei leuke Kerstcadeaus. Wat dacht je van een mooi bedrukte postbox met Tony’s Chocolonely chocolade, koekjes, Kerstspekjes en meer of een eetbare Kerstkaart met een leuke, inspirerende Kerstwens. Natuurlijk hebben we ook grote chocolade tablets (in een perfect Kerst brievenbus geschikt formaat) en mooi versierde Kerst pralines. In de Kerstshop van Tezet vind je tientallen leuke opties die allemaal door de brievenbus passen, zo kan je gemakkelijk en snel een leuk Kerstpakket versturen.Verras je collega's dit jaar met Kerst chocolade in de brievenbus en deel een mooie Kerstwens met hen!

Kerst chocolade brievenbus

Een attentie versturen met kerst is een leuke manier om jouw medewerkers of relaties een blijk van waardering te geven. Een populair kerstpakket dat met regelmaat verstuurd wordt is de Kerst chocolade, deze past namelijk gemakkelijk door de brievenbus en wie wordt er nou niet blij van chocolade? Dus wil jij chocolade als Kerstpakket sturen naar je medewerkers of relaties, dan kan je er ook nog voor kiezen om er een persoonlijke boodschap bij te doen of jouw logo op de verpakking te laten drukken.

Een brievenbus Kerstattentie versturen met jouw logo

Wist je dat alle brievenbus Kerstgeschenken door ons worden ontworpen in onze eigen studio? Die vind je dus nergens anders. Dat we beschikken over een eigen team aan creatieve vormgevers, heeft nog een voordeel. Een Kerstgeschenk met daarop jouw logo? Een mooi kaartje met een persoonlijke boodschap? Een Kerstpakket sturen? Geef dit jaar een brievenbus cadeau met Kerst en personaliseer hem met jouw logo en een persoonlijk kaartje! Zo kan jij een persoonlijk kerstpakket opsturen.

Kerstgeschenk per post opsturen: snel en makkelijk

Nu we massaal thuiswerken, kan geven van een Kerstpakket best een logistieke uitdaging zijn. Niet bij Tezet en al helemaal niet met onze brievenbus geschikte Kerstpakketten. Jouw zakelijk Kerstgeschenk per post bestel je simpel en snel in onze webshop. Een Kerstpakket versturen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Brievenbusgeschikte Kerstcadeaus van Tezet

Door te kiezen voor een Kerstgeschenk dat door de brievenbus past, bespaar je veel verzendkosten. Mooi meegenomen dus. Tezet is specialist in Kerstpakketten, groot én klein. Snelheid gegarandeerd dus! Natuurlijk vinden we het belangrijk dat jouw Kerstpakket in perfecte staat op de deurmat belandt. Wij maken en leveren onze unieke Kerstverpakkingen met zorg en bieden versheidsgarantie. En kies je voor een Kerst Relatiegeschenk via de brievenbus, met daarin Kerst chocolade voor de brievenbuspost? Dan weet je zeker dat deze bij Tezet heerlijk én eerlijk is. Onze chocolade is namelijk fairtrade en RAINFOREST ALLIANCE-gecertificeerd en komt uitsluitend van de beste merken. Zo maken we niet alleen jouw medewerkers, relaties en klanten blij, maar ook de wereld. Als dat geen mooie Kerstgedachte is! Een Kerstpakket sturen naar personeel en relaties doe je via TEZET!