Paaspakketten van € 6,00 - € 7,50

Heel veel voordelige Paaspakketten om je relaties of personeel mee te verrassen! Je kunt onze pakketten ook voorzien van een persoonlijke wens. Graag helpen we je verder. TEZET produceert alles in eigen beheer, waardoor we snel kunnen leveren en er ook "op maat" pakketten mogelijk zijn.

Alle Van € 6,00 - € 7,50

Voordelige Paasgeschenken van € 6,00 tot € 7,50

Voordelig en creatief

Heb je te maken met een vast budget en zoek je een creatief Paasgeschenk? Bekijk dan eens onze voordelige Paasgeschenken van €6,00 tot €7,50. We bieden je niet alleen voordelige Paasgeschenken aan, maar je hebt ook nog eens veel keuze binnen deze prijsklasse!

Vertel ons je idee

Bovendien kan je met ons alle kanten op. Of je nou 40 of 1000 producten wil, het maakt niet uit. Je kunt zelfs je eigen ideeën delen met ons. We werken deze ideeën samen uit om een zo uniek en voordelig mogelijk Paasgeschenk te krijgen. Tevens staan we het gehele proces aan je zijde. Zo leveren we je voordelige Paasgeschenken met zorg en in een neutrale verpakking. Het moet voor je personeel namelijk wel een verrassing blijven toch?

 

Maak dus gauw je keuze uit onze voordelige Paasgeschenken!

Ontdek de variatie

Je kunt kiezen uit een breed assortiment van voordelige Paasgeschenken. De geschenken zijn unieke producten waar we lekkernijen in stoppen. Voorbeelden van deze producten zijn een rieten mandje, een keramieken mok of een metalen paasemmer. Als vulling gebruiken we onder andere chocolade Paaseitjes, pralines en vruchteneitjes. 

 

Uiteraard zijn dit nog maar enkele voorbeelden van ons brede assortiment. De meeste Paasgeschenken voorzien we van een strik en een label. Op dit label staat standaard ‘Vrolijk Pasen’. Je kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap of je logo door te sturen. Deze drukken wij dan zelf af op de labels. Dit maakt je voordelige Paasgeschenk nét wat persoonlijker.