Paasdoos als Paaspakket

Wat leuk, een doos vol lekkers! Binnen je budget vind je vast de mooiste Paaspakketten verpakt in Paasdozen! Je kunt je Paasdoos bestellen voor de hele afdeling of per persoon. Onze designers ontwierpen volgens de laatste trends kleurrijke en naturel dozen. Zo wordt het uitpakken echt een feest!

Alle Paasdozen

Een Paasdoos als verrassend Paasgeschenk

Wil je je personeel of relaties eens goed verrassen tijdens de Paasdagen en je wilt niet wachten tot Kerst met het geven van een seizoensgeschenk? Dan is een Paasdoos iets voor jou! Met allerlei mogelijkheden is dit voor iedereen een ideaal geschenk tijdens Pasen. Een Paasdoos maken is niet meer nodig, wij hebben de beste Paasdozen voor je geselecteerd. Of het nou gaat om een klein Paasdoosje of een rijkelijk gevulde Paasdoos, het is volledig afgestemd op je bedrijfsgrootte- en wensen!

Vertel ons uw Paasdoos ideeën

You can use Wij ontwerpen en vullen de dozen zelf, maar we staan altijd open voor leuke Paasdoos ideeën of wensen van jou. Samen creëren we dan een feestelijk Paasgeschenk! Wij bieden versheidsgarantie op het moment van de levering en we zorgen ervoor uw de Paasdozen in een neutrale verpakking worden geleverd. Dan ziet je personeel nog niet wat het is en blijft het een aangename verrassing. widget to input text into the page.

Royaal gevuld

Je kunt een Paasdoos kiezen in allerlei soorten en maten. Of je nou een grote of kleinere doos wil, bij Tezet vind je gegarandeerd een passende Paas doos. Je kan kiezen uit verschillende bedrukkingen en vullingen.

 

De Paasdoos wordt bijvoorbeeld gevuld met een heerlijke Paasstol en chocolade Paaseitjes. Maar je kunt ook voor andere lekkernijen kiezen, zoals aan stroopwafels, koekjes en bokkenpootjes. Om dit Paasgeschenk nog iets persoonlijker te maken, kunnen we ook een kaartje met jouw persoonlijke boodschap of logo in de Paasdoos doen.

 

Kies dus nu je Paas doos en verras jouw collega's en relaties met dit geschenk!