Voordelige Kerstpakketten van € 8,50 - € 15,00

Heel veel voordelige en goedkope Kerstpakketten kopen om je relaties of personeel mee te verrassen! Je kunt onze pakketten ook voorzien van een persoonlijke wens. Graag helpen we je verder. TEZET produceert alles in eigen beheer, waardoor we snel kunnen leveren en er ook "op maat" pakketten mogelijk zijn.

Alle Van € 8,50 - € 15,00

Goedkope Kerstpakketten & Kerstgeschenken kopen!

Ook dit jaar zal de decembermaand zoveel moois brengen. Maar we begrijpen ook dat het niet voor elke ondernemer feest is. Het is misschien wat minder geweest, maar je wilt je personeel of relaties toch graag een kerstpakket schenken. Puur om te laten zien hoe zeer je hem of haar waardeert en natuurlijk om hem of haar te motiveren voor volgend jaar. Een Kerstpakketje als verrassing!Gelukkig kun je bij leverancier Tezet online goedkope Kerstpakketten bestellen voor elk budget! Zo kunt je met low budget kerstpakketten enerzijds verantwoord aan je uitgaven denken en anderzijds je blijk van waardering tonen. Lees gauw meer over de inhoud, verpakkingen en mogelijkheden van onze originele Kerstkadootjes! Ben je opzoek naar inspiratie? Vind hier de top 10 Kerstpaketten en verras je personeel of relaties dit jaar met één van onze leuke goedkope Kerstpakketten 

Uniek en voordelig Kerstpakket online bestellen

De voordelige Kerstpakketten en Kerstgeschenken die je bij groothandel TEZET online kunt kopen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook origineel en erg leuk om te geven! Elk Kerstpakketje is namelijk met uiterste zorg voor jou samengesteld, gevuld en verpakt. Hierdoor kun je voor een schappelijke prijs, toch een ontzettend leuk Kerstcadeautje of Kerst relatiegeschenk geven in de gezellige decembermaand.

Kleine Kerstpakketten

Ben je op zoek naar kleine Kerstpakketten of een goedkoop Kerstpakket? Dan ben je bij Tezet zeker op het goede adres! We hebben een breed assortiment met kleine Kerstpakketten. Voor elk budget hebben wij een geschikt pakket! Bijvoorbeeld een Kerstpakket voor €10,- maar ook hebben wij goedkopere Kerstpakketten tot bijvoorbeeld €3,50. Bekijk onze kleine Kerstpakketjes online en bestel jouw favoriet. 

Lekker gevuld Kerstpakket bestellen

Ieder goedkoop Kerstpakketje in onze shop is gevuld met de lekkerste etenswaren. Denk je bijvoorbeeld aan een lekkere wijn of prosecco, waarmee je goedkope Kerstgeschenken toch net een wat meer luxe indruk maken. En mocht niet iedereen van wijn houden? Dan zijn Kerstpresentjes met Kerstkoekjes van Oud Hollands recept, overheerlijke RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED chocolade, zachte Kerstspekjes of de populaire Kerstkransjes ook ideaal om te geven. Werknemers of relaties, beide waarderen een lekkere inhoud vrijwel altijd. Bovendien zit er bij sommige kleine Kerstpakketjes ook non-food, zoals een mooie mok, snoepdoos of Kerstman muts.

Klein Kerstpakketje

Bij Tezet kan je terecht voor een groot en voor een klein Kerstpakketje. Het geven van waardering kan ook al met een klein Kerstpakketje. Als je op zoek bent naar een budget Kerstcadeau is een klein kerstpakket ideaal. Het is juist de kracht van het onverwachte. Verras jij dit jaar jouw personeel of relaties met een mini Kerstpakket.

Sfeervol verpakt Kerstpakket bestellen

You can use this De zojuist genoemde mok, snoepdoos en muts kunnen als verpakking van het kerstpakket dienen. In de meeste gevallen betreft de verpakking van onze geschenken een sfeervolle Kerstdoos of handige Kersttas. Beprint met rood-zwarte Kerstkleuren, typische Kerst figuurtjes zoals de Kerstman, rendieren, een open haard en natuurlijk kadootjes! Met deze sfeervolle verpakking versterkt je de Kerstgedachte en zullen personeel en relaties uw geschenk des te meer waarderen.to input text into the page.

Kerstpakket kleine aantallen of grote aantallen

Wil je een hele afdeling verrassen? Wil je jouw klantenbestand een klein en goedkoop Kerstpresentje sturen? Of ben je op zoek naar een voordelig Kerstpakket dat goedkoop is voor een heel bedrijf? Bij TEZET kan je voor zowel een kleine aantallen als grote afname betaalbare Kerstpakketten online bestellen. Daarbij geldt bovendien: des te meer pakketten je bestelt, des te hoger de korting op jouw leuke goedkope Kerstpakketten. Ook voor het bestellen van een Kerstpakket in kleine aantallen kun je dus bij Tezet terecht.

Kerstpakketten zelf afhalen of laten bezorgen?

TEZET werkt nauw samen met een betrouwbaar distributiepartner. Je kunt jouw goedkope kerstpakketten dus prima door ons laten versturen en door onze partner laten bezorgen. Zelf afhalen kan ook, indien je dit liever doet. Dit kan bij ons op kantoor in Duiven. Zowel het door ons laten verzenden of het zelf afhalen kan ook op het laatste moment. Last minute kerstpakket bestellingen zijn dan ook mogelijk!

Voordelig kerstpakket bestellen

TEZET staat in voor de kwaliteit en smaak van de inhoud van onze Kerstpakketten. Bovendien zorgen we dat elk Kerstgeschenk op tijd wordt bezorgd. De bezorging gebeurt overigens in neutrale dozen, zodat geen enkel personeelslid kan achterhalen wat in de dozen zit. Zo weet je zeker dat jouw goedkope kerstpakket tot het laatste moment een verrassing blijft! Dus, ben je op zoek naar een Kerstpakket dat goedkoop is of een klein presentje voor Kerst? Bestel snel jouw goedkope kerstpakketten online via onze webshop en scoor bijvoorbeeld een Kerstpakket voor €10 euro of minder.