Kerstpakketten verpakt in Kersttassen

Op zoek naar mooie Kerstpakketten verpakt in luxe Kersttassen? Wij hebben de mooiste Kersttassen gevuld met o.a. heerlijke chocolade of kerststol. Kleurrijke tassen, maar ook mooie naturel tinten bruin en wit met teksten: de huidige trend!

Alle Kersttassen

Kerstpakketten verpakt in een Kersttasje

Kersttasjes op maat

We hebben deze Kersttassen rijkelijk gevuld met verschillende lekkernijen. Maar als er nou iets anders is wat je ook graag in de tas ziet, laat dit ons dan weten. Met goed overleg kunnen we samen een kersttas creëren die je personeel zeker waardeert! Met Tezet kan je namelijk alle kanten op. We leveren  je bestelling altijd met zorg en in een neutrale omverpakking. Ook kan je je bestelling afhalen bij ons in Duiven.

 

De Kersttassen zijn in allerlei maten verkrijgbaar en hebben sfeervolle Kerstprint. De chocolade lekkernijen waarmee we de tassen hebben gevuld zijn RAINFOREST ALLIANCE Certified.

Kersttasjes

Het verrassen van je personeel en relaties is extra leuk met een uniek Kersttasje. Bij Tezet is er dan ook keuze uit vele verschillende Kersttasjes. Wij ontwerpen elk jaar weer vele nieuwe Kersttasjes.

Je Kerstgedachte

Desgewenst verzorgen we voor je ook een label met de tekst “Fijne Feestdagen”, maar je kunt zelf ook een boodschap of je logo doorgeven. Dit maakt je kerstpakket nét iets persoonlijker.