Paaspakketten van € 7,50 - € 10,00

Originele goedkope Paaspakketten, leuk om te geven, nog veel leuker om te krijgen! Wat dacht je van een origneel houten kistje met lekkere Paaseitjes? Ook voor na de Pasen een mooi cadeau. Of een origineel vogelhuisje of omeletpannetje gevuld met heerlijke eitjes.

Alle Van € 7,50 - € 10,00

Originele Paasgeschenken van € 7,50 tot € 10,00

Zoek je naar betaalbare, unieke geschenken voor Pasen binnen een strak budget? Ontdek onze selectie van originele Paaspakketten, geprijsd tussen € 7,50 en € 10,00. Deze collectie is zorgvuldig samengesteld om een glimlach op het gezicht van je personeel of relaties te toveren zonder je budget te overschrijden.

Alle kanten op met de Paasgeschenken van Tezet

Bij Tezet begrijpen we dat elke organisatie uniek is, met verschillende behoeften en budgetten. Daarom bieden we de flexibiliteit om zowel kleine bestellingen van 40 stuks als grootschalige orders van 1000 artikelen te plaatsen, allemaal binnen het budgetvriendelijke segment van € 7,50 tot € 10,00 per Paaspakket. Heb je specifieke ideeën of wensen? Wij staan open voor jouw input om samen een nog origineler Paaskado binnen dit prijsbereik te creëren. Onze geschenken worden met de grootste zorg geleverd, inclusief een versheidsgarantie, en veel van onze chocoladeartikelen zijn RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Ontdek onze originele Paaspakketten binnen jouw budget

Met een breed assortiment aan originele Paaspakketten tussen € 7,50 en € 10,00 biedt Tezet voor ieder wat wils. Kies uit creatieve verpakkingen zoals een Paastasje met kuikens, een metalen Paasgieter, of een houten vogelhuisje, alle gevuld met overheerlijke lekkernijen zoals chocolade Paaseitjes, Paasstolletjes, en Paaskransjes. Deze voorbeelden benadrukken slechts een fractie van wat mogelijk is binnen dit specifieke budget.

Een gepersonaliseerd Paaspakket voor een speciale touch

Aan veel van onze originele Paaspakketten in het prijsbereik van € 7,50 tot € 10,00 kunnen labels toegevoegd worden. Standaard voorzien van een 'Vrolijk Pasen'-groet, maar er is ook ruimte voor een persoonlijke boodschap of je bedrijfslogo. Deze aanpassing maakt elk Paaspakket nog unieker en persoonlijker, perfect passend binnen het budget van € 7,50 tot € 10,00.


Bekijk ons aanbod van originele Paaspakketten binnen dit budget en maak je keuze. Bij Tezet vind je altijd een Paasgeschenk dat aansluit bij jouw specifieke wensen en budget.