Paaspakketten verpakt in Paastassen

Op zoek naar mooie Paaspakketten verpakt in luxe Paastassen? Wij hebben de mooiste Paastassen gevuld met heerlijke Paaseitjes, Paasschuimpjes of Paasgebak. Kleurrijke tassen, maar ook mooie naturel tinten bruin en wit met teksten: de trend van dit moment!

Alle Paastassen

Heerlijke verrassingen in een Paastas

Zoek je een originele manier om jouw personeel of relaties extra blijk van waardering te geven tijdens de paasdagen? Kijkt dan eens tussen de rijkelijk gevulde paastasjes die wij aanbieden. Tezet heeft allerlei soorten artikelen in huis om de paastas mee te vullen. Zo is de paastas een aangename verrassing tijdens Pasen.

Paastasjes vullen op maat

Wij hebben standaard een groot aantal pakketten bedacht, maar we kunnen ook samen jou ideeën uitwerken en zo de meest sfeervolle paastas creëren. Daarnaast denken we ook met jou mee over het leveringsproces. Wij garanderen ook de versheid van de artikelen op het moment van de levering. 
 
De Paastas is er in allerlei soorten en maten. Je kan  kiezen voor verschillende designs op het paastasje. Gaat je voor het schattige lammetje of kiest je voor de gele paaskuikens? En wilt je een medium- of liever een wat grotere paastas? De keuze voor een leuk paastasje is helemaal aan jou.

Heerlijke gevulde Paastasje

We vullen de paastasjes met verschillende producten, Denk bijvoorbeeld aan een overheelijke paasstol en paaseitjes. Maar ook kleurrijke paaskransjes, biologische Jus d’Orange maken het openen van de paastas tot een aangename verrassing. Bovendien vullen we de tasjes ook met leuke non-food paasproducten. Voorbeelden hiervan zijn de ei-kaars of een rvs etagère! Onze chocolade is Rainforest Alliance of Fairtrade.

 

Paastasje kopen?

Wil je een Paastasje kopen voor jouw personeel of relaties tijdens Pasen? Bij Tezet heb je een ruime keuze uit verschillende Paastasjes van verschillende budgetten. Maak het extra persoonlijk met een Paaskaart of voeg het logo van je bedrijf toe. Het is mogelijk om de Paastasjes direct te versturen naar je werknemers of relaties. Bekijk ons aanbod aan Paastasjes of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!