Paaszakjes met Paaseitjes

Wil je iets leuks en lekkers geven aan je collega's of relaties rondom de Pasen? Dan horen Paaszakjes met Paaseitjes daar bij! We hebben ze in alle kleuren en soorten, leuk verpakt in Paaszakjes. Van Paaszakjes in naturel kleur tot vrolijk gekleurde zakjes. Eenvoudig te bestellen, en het laten bezorgen wanneer je het wenst, zo makkelijk!

Alle Zakjes met Paaseitjes

Paasgeschenken verpakt met Paaszakjes

Paaszakjes kopen als blijk van waardering

Wilt u tijdens Pasen blijk van waardering geven aan uw personeel of relaties? Of bent u op zoek naar een leuke verrassing? Bekijk dan eens de rijkelijk gevulde Paaszakjes van Tezet. Wij stellen zelf de vulling van de Paaszakjes samen, maar als u leuke ideeën of wensen hebt horen wij ze graag. Samen komen we dan tot de perfecte sfeervolle Paaszak.

 

De lekkernijen die we gebruiken om de zakjes voor paaseitjes mee te vullen zijn van bekende A-merken, de chocolade is RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED. Wij garanderen je ook versheid van de producten op het moment van leveren. Daarnaast versturen we de Paasgeschenken in een neutrale verpakking, zodat je Paasgeschenk ook echt een verrassing blijft!

 

Kies dus snel de rijkelijk gevulde Paaszakjes als je Paasgeschenk!

Wat zit er in de Paaszakjes?

De Paaszak vullen we met verschillende lekkernijen. Het traditionele paasstolletje mag uiteraard niet ontbreken. Maar ook Paaseitjes en vruchteneitjes benadrukken nogmaals dat het Pasen is. Allerlei soorten koekjes en wafels stellen ons in staat om extra variatie aan te brengen. Naast deze zoete producten voorzien wij de Paaszakken ook met lekkere Jus d’Orange als dorstlesser.

Een écht geschenk

Alle Paaszakken krijgen een charmant strikje en we voegen en label toe. Op dit label staat standaard ‘Vrolijk Pasen’ maar je kunt uiteraard ook een boodschap of uw logo doorgeven. Dat maakt uw Paaszak nog nét iets persoonlijker.

 

Op zoek naar leuke Paaszakjes voor paaseitjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons vind je een ruim assortiment aan Paaszakjes in verschillende kleuren, maten en designs. Perfect om je Paasgeschenken op een leuke manier te presenteren!