Kerstchocolade met logo

Wat een leuk en origineel idee: je logo of tekst gedrukt op heerlijke chocolade! Al vanaf een kleiner budget is dit mogelijk, zo geef je wel een heel uniek en lekker Kerstgeschenk aan je personeel of relaties. We leveren het in een neutrale verpakking, zo blijft het voor je personeel een echte verrassing!

Alle Chocolade Kerstgeschenken met logo

Maak je Kerstchocolade uniek met je eigen logo

Een origineel geschenk

Zoek je voor de feestdagen een origineel geschenk om je personeel of relaties te verrassen? Bekijk dan eens onze Kerstchocolade producten, afkomstig van onze eigen chocolatier. Het bijzondere van deze chocolade is dat wij je logo er op kunnen zetten. Zo geef je gegarandeerd een uniek eigen Kerstgeschenk!
Wij leveren we je geschenken met zorg en in een neutrale verpakking. Op die manier blijft het voor je personeel ook een verrassing!

Variatie aan Kerstchocolade

Je kunt verschillende Kerstchocolades laten bedrukken met je logo. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een groot rechthoekig chocolade tablet te bedrukken. Maar we bieden ook chocolades aan in Kerstvormen. Uiteraard mogen we de Kerst pralines ook niet vergeten. Heerlijk gevuld met neutrale vullingen als caramel en hazelnoot, maakt je logo het plaatje compleet.

Naast je logo, staan er diverse andere Kerstfiguren op de chocolades. De Kerstman, een Kerstkransje en een ster zijn nog maar een paar voorbeelden. Wij zijn ook altijd geïnteresseerd in je ideeën. Neem dus contact met ons op als je bepaalde wensen heeft. Samen maken we dan je ideale Kerstchocolade geschenk met logo.